Android корисници (проблеми, прашања, совети)

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Апликација што следи колку вкупно минути зборувам во разговори кои јас сум ги иницирал кон број од одреден префикс?

Дечки еден проблем што едноставно се сфакаше после постапката :D Од кога го избришав бројот од именик, видов дека ми ги нема ни пораките во инбокс од бројот.Има можност да се вратат или цк...?

Дали знае некој како може да декодирам Alcatel S Pop?

Ја симнав SwifKey од Google Play, ама целосна верзија, платена, и би му ја препорачал на секого, а сега башка со попус, ја имате за нешто помалце од 3 долари, што е одлично.

Исто, сакам да ве прашам да ми препорачате некоја апликација како што е Advance System Care за компјутери, ја имам Clean Master симнато, некоја друга ?

Како спуштате кракирани апликации/игри? Нема нешто како што беше сидија на ајфонот? Или кажете кај има некоја веб страна за апк спуштање :).

Како спуштате кракирани апликации/игри? Нема нешто како што беше сидија на ајфонот? Или кажете кај има некоја веб страна за апк спуштање :).

apk mania веб страна

дали може да се избрише препораката за антивирус кое ми се појавува најдолу од скринот при секое отварање на игри и др.апликации. препораката е од www.blgfishgames.com. многу е досадна . поздрав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom