Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
1 февруари 2009
Мислења
681
Поени од реакции
188
Едноставно е,не пишувај.Нема минус да ти стават ако не играш.;)
Изиграв. Волсбергер 1Х заедно со Милан 1Х и Шалке 1Х ... скоро дуплирање. Ама напраив кеш ин на Милан пред 5 мин. Ми беше страв да не примат на крај.
--- надополнето: 11 декември 2013 во 22:39 ---
Еве нејќам да влагам у дебати месетено, ама нели е симптоматично вака да губат наеднаш а беа 100 пати подобри у прво полувреме. Гледаат на полувреме дека Порто губи 2 - 0 и наеднаш победата и не им е толку битна. Хм...
Зенит знаеше уште пред натрпеварот дека и со пораз идат даље, затоа што Порто нема теорија да тепа у Мадрид. Дури и со нерешено на Порто а пораз на Зенит ќе идеше Зенит.

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.269
Поени од реакции
2.271
Изиграв. Волсбергер 1Х заедно со Милан 1Х и Шалке 1Х ... скоро дуплирање. Ама напраив кеш ин на Милан пред 5 мин. Ми беше страв да не примат на крај.
--- надополнето: 11 декември 2013 во 22:39 ---

Зенит знаеше уште пред натрпеварот дека и со пораз идат даље, затоа што Порто нема теорија да тепа у Мадрид. Дури и со нерешено на Порто а пораз на Зенит ќе идеше Зенит.

A бе да, од то што знаеше дека иде играше ко да нема утре у прво полувреме.

Член од
1 февруари 2009
Мислења
681
Поени од реакции
188
A бе да, од то што знаеше дека иде играше ко да нема утре у прво полувреме.
Добро де за секој случај стиснале у прво да не се случи некое чудо у Мадрид :) На полувреме веќе било јасно во кој правец иде работата.

Член од
8 септември 2011
Мислења
3.675
Поени од реакции
2.622
chelsea site igrajaci da im umrat od rak sida, mater da im ebam ne dadoa uste eden gol, ke me umre nekoj den ovaa sportskata.

Jovan 995

Моторџија !
Член од
10 ноември 2013
Мислења
284
Поени од реакции
69
Што е со фудбалов у бестрага не испаѓа нешто деновиве ќор денар не видов а оставив скоро 700 денари овие 3 дена ... :facepalm:

Член од
12 април 2010
Мислења
491
Поени од реакции
143
Средина на прво полувреме ги изиграв милан х-х и шалке х-1, сеа се молам милан да заврши вака :) за 10 евра носи 105
Значи кога сака, сака. А сакав да ги играм Милан и Шалке 3+ и Зенит 2, али нешто ме предомисли :)

Член од
11 февруари 2009
Мислења
1.072
Поени од реакции
1.144
Денеска уплатив едно ливче, онака релаксирано колку да ми помине времето додека чекав нешто и испадна добитно :pos:

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.257
Поени од реакции
2.595
chelsea site igrajaci da im umrat od rak sida, mater da im ebam ne dadoa uste eden gol, ke me umre nekoj den ovaa sportskata.
Не дозволувај до овој степен да се нервираш друже. Не ти чини ова и лошо ќе ти се одрази, затоа што се ова е стрес. На крај краева здравјето е најбитно, а и порано немало кладилници па луѓето живееле.
Ќе имаш во животот и други места каде ќе заработуваш, освен кладилниацта. Мисли позитивно :)

Чисто добронамерни совети, поздрав!

Член од
25 јуни 2013
Мислења
595
Поени од реакции
253
може некој да ми објасни набрзинка што значи 1х ? (скоро започнав:oops: )

Kajgana Shop

На врв Bottom