Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
24 март 2010
Мислења
15.366
Поени од реакции
26.419
Греота да не изгубат денес. После натпреварот со Леверкузен во ниту акција не може да се препознае дека тимов се вика Манчестер Јунајтед...

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Џабе кај што играмо мизерно,па и среќава не не сака годинава.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.006
Поени од реакции
7.164
Добро бе ќе дадеме гол дома упм некогаш?! :eek:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
океј е ај се свестија последниве десетина минути а тоа што се кало телетабиси кога ќе дојдат до гол е друго.

Овој Јанг еве и сега промашува зицер, ама пред малце бе, Кагава шутни бе, што подаваш по сто пати, па и на Руни како на мало дете му ја зедоа.

а да и Бутнер ќе го мењал Евра :pos:

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.618
Поени од реакции
8.322
Овие два зицера дефинитивни му ја зацементираа неговата положба у тимов... едноставно си зема билет у неповратен правец накај непозната локација ....

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.006
Поени од реакции
7.164
Овие два зицера дефинитивни му ја зацементираа неговата положба у тимов... едноставно си зема билет у неповратен правец накај непозната локација ....
Печен е за Бешикташ :D

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Па затоа уствари беше највесел на прославата у мај и тоа со патерици, знаеше дека уште у јануар ќе лета. Ајде спремај куферите и назад у Вила.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.618
Поени од реакции
8.322
Добро бе, си мозгам дур ја гледам утакмицава и си викам, како можеме да му судиме на мојс со вакви бруки у тим?!
Ај до негде може да му се суди на Мојс зашто не ја дотера ситуацијава летоска, ама тоа е.Целосна слика за Мојсо ќе имаме после наредната сезона, кога ќе си наметне свој режим, ќе изгради свој стил на игра, своја визија за тимот .... а ова сега ти е турлитава пробува да направи нешто ама не иде... како идеше народната изрека од шупло у празно :unsure:

Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805
Ако дадеше два гола сеа,ке сакавте да остане или да си оди?

Kajgana Shop

На врв Bottom