- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.943
- Поени од реакции
- 116.461
Многу преценет играч е Геј според мене.
Инаку, на денешен ден пред 9 години...
Инаку, на денешен ден пред 9 години...
Не зборам само за фановите на Репторс, него општо од кошаркарската јавност. Не знам каква му беше платата во Торонто, да не гуглам сеа, али во Мемфис зимаше премногу и беше преплатен. Он и Џо Џонсон ми се преценети и преплатени кошаркари, само медиумски исфорсирани и ништо повеќе. Од друга страна Олдриџ е доста потценет кошаркар, или ајде да не претерувам сеа со ова преценување/потценување, може да кажам дека не се збори многу многу за Олдриџ, не се крева некоја посебна фама, а дечкото растура, и тоа не само оваа сезона, него години уназад.
Иначе Коби се гледа дека е апла ’зарѓан, ќе треба време и време да помине за да ја достигна правата форма, ако воопшто ја достигне.
Кој се радува на туѓа несреќа, карма му се случува!ај гледајте си коби таму кај шо мава бунари на хорокфала пријатно
Добро де и Грифин не е поарен, он делка табли.Кој се радува на туѓа несреќа, карма му се случува!
(не дека би сакал цел еден тим, па уште и комшии, да го јадат заради еден форумски буљаш)![]()
Нема резон да правиш муабет за кошарка со човек што омилен играч му е Грифин дрвосечачот или таблоделкачот како сакаш.ЛОЛ, кој ти вика за сезонава, општо зборам е исфорсиран, откако влезе у НБА. Најсмешниот момент, годинава слабо бил флоперПа пред 2-3 дена стаив видео од него, изглуми ненормално, можат да му подзавидат Морган Фримен и компанија. Јас не го мразам Грифин него ти кажувам дека е префорсиран и тоа е тоа. Еве пак ќе се надоврзам на мојот муабет од претходно, јас пре би ги земал Олдриџ, Пау Гасол, Крис Бош во екипа отколку Грифин. Иначе и Сакре се труди многу ама јебига...
Добро де и Грифин не е поарен, он делка табли.
Добра логика, гениј! Ако не си фан на Леброн или Коби глуп си. Ако си фан на Блејк не треба да збораш за кошарка... Хмм па којзнај шо ќе му речиш на некој шо навива за Џордан Хил или за Стив Новак.. Веројатно не заслужва да живее а?Нема резон да правиш муабет за кошарка со човек што омилен играч му е Грифин дрвосечачот или таблоделкачот како сакаш.
Sent from my iPhone using Tapatalk