Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
More merrier! Само X-Men и Iron Man ги поштувам, другите франшизи ми се ептен cheesy и детски а посебно Thor со хеланките и наметката :D Се надевам новиот да биде на квалитетот на X-Men и X-Men: Days of Future Past.

И ринглите на гради. :D

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.681
Поени од реакции
34.172
Веројатно сум единствен човек на форумот што нема гледано ниту еден дел.
Зожто? Немаше децтво? :D

Инаку X-Men ми стана омилен серијал, барем во однос на Хулк, Капн Америка, Тор - Авенџерс или Супермен/Бетмен франшизата.

Гледам по еден филм годишно од овој жанр последниот таков драма/комедија/романса беше Silver Lining Playbook и според мене беше многу лош. Хајпот што го доби беше тотално неоправдан и мислам дека беше повеќе поради сожалување кон режисерот кој одигра на картата дека неговиот син ја имал таа болест.

Сега го погледнав трејлерот за Her и можам да кажам дека ова е филм од овој жанр за кој имам нетрпение да го гледам, според трејлерот изгледа прекрасно а и глумецот е одличен.

Koлку не, јас сега дознав дека режисерот имал таков син. Silver Linings го гледав јас два пати и заслужено се збореше, затоа што беше апсолутно фиилгуд филмче на годината, мислам дека хајпот ти ја засенил објективноста и си му влегол со недостижни очекувања.

\m/

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Значи јас и Zedd сме тие шо ги немаме гледано X-Men. Ама ја си ветив за зимово, маратон правам со нив.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Или пак појма нема од драми... рецимо :sneaky: :coffee:
90% од филмовите што ги гледам се драми ама Silver го ставам во рангот комедија така беше најавуван како многу добра комедија малку нетипична ама сепак многу квалитетна затоа и пишав драма/комедија/романса. Ќе коментирам пак кога ќе го погледнам Her.

Филмот за кој ти ме рецкаш цело време нејкам ни името да му го спомнам затоа што уште се чувствувам измамен.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.216
Поени од реакции
8.317
Волциве со Лео ке биде во трка за оскар или јок ?

H

HoT IcE

Гостин
Only God Forgives арен е? Рајан Гослинг ионака ми е еден од поомилените глумци, ќе мора да е добар.
Го почнувам за некоја минута дур да се симне.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Дајте филмови историски, во такви филмови се заљубив нешто, а можеби е и ради тоа што ужасно досадно ми е да учам историја, а преку филм ќе научам нешто :place:

Kajgana Shop

На врв Bottom