Psyside
Nocturnal
- Член од
- 30 јануари 2009
- Мислења
- 18.743
- Поени од реакции
- 18.492
More merrier! Само X-Men и Iron Man ги поштувам, другите франшизи ми се ептен cheesy и детски а посебно Thor со хеланките и наметката Се надевам новиот да биде на квалитетот на X-Men и X-Men: Days of Future Past.
Хаха добро знам за што се однесува овој коментарЈа не знам зошто воопшто се мачиш да гледаш драми
Ако не можеш да најдеш торент, кажиДобро он на дроги е... оправдано.
Зожто? Немаше децтво?Веројатно сум единствен човек на форумот што нема гледано ниту еден дел.
Гледам по еден филм годишно од овој жанр последниот таков драма/комедија/романса беше Silver Lining Playbook и според мене беше многу лош. Хајпот што го доби беше тотално неоправдан и мислам дека беше повеќе поради сожалување кон режисерот кој одигра на картата дека неговиот син ја имал таа болест.
Сега го погледнав трејлерот за Her и можам да кажам дека ова е филм од овој жанр за кој имам нетрпение да го гледам, според трејлерот изгледа прекрасно а и глумецот е одличен.
Или пак појма нема од драми... рецимомислам дека хајпот ти ја засенил објективноста и си му влегол со недостижни очекувања.
90% од филмовите што ги гледам се драми ама Silver го ставам во рангот комедија така беше најавуван како многу добра комедија малку нетипична ама сепак многу квалитетна затоа и пишав драма/комедија/романса. Ќе коментирам пак кога ќе го погледнам Her.Или пак појма нема од драми... рецимо