Psyside
Nocturnal
- Член од
- 30 јануари 2009
- Мислења
- 18.767
- Поени од реакции
- 18.522
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
More merrier! Само X-Men и Iron Man ги поштувам, другите франшизи ми се ептен cheesy и детски а посебно Thor со хеланките и наметкатаСе надевам новиот да биде на квалитетот на X-Men и X-Men: Days of Future Past.
Хаха добро знам за што се однесува овој коментарЈа не знам зошто воопшто се мачиш да гледаш драми![]()
![]()
Ако не можеш да најдеш торент, кажиДобро он на дроги е... оправдано.![]()
Веројатно сум единствен човек на форумот што нема гледано ниту еден дел.
Гледам по еден филм годишно од овој жанр последниот таков драма/комедија/романса беше Silver Lining Playbook и според мене беше многу лош. Хајпот што го доби беше тотално неоправдан и мислам дека беше повеќе поради сожалување кон режисерот кој одигра на картата дека неговиот син ја имал таа болест.
Сега го погледнав трејлерот за Her и можам да кажам дека ова е филм од овој жанр за кој имам нетрпение да го гледам, според трејлерот изгледа прекрасно а и глумецот е одличен.
Или пак појма нема од драми... рецимомислам дека хајпот ти ја засенил објективноста и си му влегол со недостижни очекувања.
Или пак појма нема од драми... рецимо![]()
![]()