Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сакам да прашам дали се исплати да се купи телефон онлајн, колку маваат царини и даноци? Зборувам за телефони, нови, што тука се до 10 000 ден макс.
Мој близок плати пред околу година дена или две околу 4.500 денари за Ајфон 3гс кој му беше испратен како ПОДАРОК од Канада, значи сума за него не беше наведена. Е сега со нарачкиве не знам како оди, ама колку што знам сега последно царинава лажен бренд на пример копија од Самсунг или Ајфон, запленува, така да порачувај нешо марки што се кинески а не копираат брендовиa конкретно колку ќе ти земат за 10.000 нзз
![]()
nokia 5130 memoriska karticka od 8gb ili od 16 gb najveke moze da poddrzi ??
--- надополнето: 7 декември 2013 во 11:36 ---
nokia 5130 koja memoriska karticka od 8 gb ili 16 gb moze da ja poddrzi ?? i preporaka za pokvlitetna marka ako moze ...
--- надополнето: 7 декември 2013 во 11:40 ---
nokia 5130 koja memoriska karticka od 8 gb ili 16 gb moze da ja poddrzi ?? i preporaka za pokvlitetna marka ako moze ...
Card slot microSD, up to 16 GB, 1 GB included
a marka Sony samo ???
Да ве прашам која е подобра опција од т-мобиле до 9000 ден сега на новава претплата промо што е дали да земам sony xperia L или nokia lumia 625?
Ги има во понудата на т-мобиле па се мислев измеѓу вие дваkaj gi najde ovie telefoni.
хтц ча ча, ти фаќа око? поефтино е од 6000денНекој да ми препорача андроид смартфон до 6-7000 денари...?![]()