Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Сакам да прашам дали се исплати да се купи телефон онлајн, колку маваат царини и даноци? Зборувам за телефони, нови, што тука се до 10 000 ден макс.

Сакам да прашам дали се исплати да се купи телефон онлајн, колку маваат царини и даноци? Зборувам за телефони, нови, што тука се до 10 000 ден макс.

Мој близок плати пред околу година дена или две околу 4.500 денари за Ајфон 3гс кој му беше испратен како ПОДАРОК од Канада, значи сума за него не беше наведена. Е сега со нарачкиве не знам како оди, ама колку што знам сега последно царинава лажен бренд на пример копија од Самсунг или Ајфон, запленува, така да порачувај нешо марки што се кинески а не копираат брендови :) a конкретно колку ќе ти земат за 10.000 нзз :)

Мој близок плати пред околу година дена или две околу 4.500 денари за Ајфон 3гс кој му беше испратен како ПОДАРОК од Канада, значи сума за него не беше наведена. Е сега со нарачкиве не знам како оди, ама колку што знам сега последно царинава лажен бренд на пример копија од Самсунг или Ајфон, запленува, така да порачувај нешо марки што се кинески а не копираат брендови :) a конкретно колку ќе ти земат за 10.000 нзз :)

Не мислев баш точно 10 000 :P. Lenovo ги гледав убави ми се, и не креваат цени ептен иако се пак некоја марка, ама кај нас нигде не се продаваат. :(

nokia 5130 memoriska karticka od 8gb ili od 16 gb najveke moze da poddrzi ??
--- надополнето: 7 декември 2013 во 11:36 ---
nokia 5130 koja memoriska karticka od 8 gb ili 16 gb moze da ja poddrzi ?? i preporaka za pokvlitetna marka ako moze ...
--- надополнето: 7 декември 2013 во 11:40 ---
nokia 5130 koja memoriska karticka od 8 gb ili 16 gb moze da ja poddrzi ?? i preporaka za pokvlitetna marka ako moze ...

nokia 5130 memoriska karticka od 8gb ili od 16 gb najveke moze da poddrzi ??
--- надополнето: 7 декември 2013 во 11:36 ---
--- надополнето: 7 декември 2013 во 11:40 ---

Card slot microSD, up to 16 GB, 1 GB included

a marka Sony samo ???

Не мора да е стриктно Сони, само ќе бараш класа 10 да биде картичката. Колку пониска класа, толку поспора, толку поевтина - и обратно :)

Ај некој што има Xperia L да ми каже како стои со батеријата, еден другар се жали дека брзо се трошела.

Да ве прашам која е подобра опција од т-мобиле до 9000 ден сега на новава претплата промо што е дали да земам sony xperia L или nokia lumia 625?

Да ве прашам која е подобра опција од т-мобиле до 9000 ден сега на новава претплата промо што е дали да земам sony xperia L или nokia lumia 625?

kaj gi najde ovie telefoni.

Колку чини unlock code за HTC Hero? на eBay најдов за 2-3$ ама не можеле да отклучат од Македонски мрежи. Најефтино што најдов е 8$, но и таму не знам дали можат да отклучат... колку е кај нас цената? Или пак, дали ако ги контактирам T-Mobile тие би можеле да ми го дадат кодот?

Фала. Ќе го разгледам. Не сум имал до сега смарфон и не знам точно ни какви карактеристики да гледам... :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom