- Член од
- 24 декември 2007
- Мислења
- 12.694
- Поени од реакции
- 4.520
што има веза Јанкович со одбраната ?Верона денес има проблем со одбраната.
Fabrizio Cacciatore and Bosko Jankovic are both suspended
Аталанта дава гол 1.45
што има веза Јанкович со одбраната ?Верона денес има проблем со одбраната.
Fabrizio Cacciatore and Bosko Jankovic are both suspended
Аталанта дава гол 1.45
Taka im pisuva mi e gajle kade igra Jankovicшто има веза Јанкович со одбраната ?
Steaua 2, Arsenal gg, wolfsburg ggШо е сигурно за денеска?
Шо е сигурно за денеска?
Дај нешо со поголем коеф. Не сум ја ставро па да уплатам милиончеДека сонцето ќе зајде во 16:03 часот @ 1.05
Онај азиски хендикеп од 0,5 е исто како дупла шанса..а препоставувам за 0,0 е најмал коефициентот бидејќи на нерешено парите ти ги враќаат..ај пак да прашам од вас мислење да ми ги објасните споредено со игрите во нашиве кладилници овие Asian Hendicep. Има еден поставува и гледам нон стоп му се добитни АH+0.25, AH 0 и тн и тн. Незнам што да ги одиграм во нашиве кладилнции а гледам добри коефициенти се за сингл, преку 1,9 се строго ваквите. Ви благодарам однапред
--- надополнето: 8 декември 2013 во 10:54 ---
http://www.betshoot.com/asian-handicap-betting/ се снајдов самиот, еве ги на линкот кој не ги разбира може да си прочитате добро се објаснети.
дека ќе има сообраќајка 2.70 во Македонија до 12 часот на полноќ...со оглед на смрзнатиот асфалт насекаде и мислам вреди да се изигра синглДај нешо со поголем коеф. Не сум ја ставро па да уплатам милионче
дека ќе има сообраќајка 2.70 во Македонија до 12 часот на полноќ...со оглед на смрзнатиот асфалт насекаде и мислам вреди да се изигра сингл
Ќе ја наместат.value bet