Хехехехех... барем за разлика од тебе јас верувам во нешто природно,сакам нешто природно,и правам нешто природно и горд сум на тоа (немаш појма колку).Грешиш дека се убивани милиони во името на Господ,убивани се за интересите на поединци некогаш Папата,Кралевите-Кралиците,Царевите и Императорите а денеска за Рокфелер,Ротшилд,Англиската Кралица и така натаму,што значи дека Господ е само алиби за жал АЛИБИ а не ЦЕЛ,нема ниеден случај во историјата каде некој е убиен вистински и само вистински во името на Господ зборам за Хриситјанството,за Исламот и другите пагански вери на Маите и сличните племиња не зборам но за Христијанството со живот гарантирам дека никогаш никој вистински не е убиен ЗОШТО ХРИСТОС САКАЛ ТАКА туку затоа што некој моќник сакал така или некој монарх.Тоа за убиствата на Хомосексуалците ти се учи на полициска академија по предмет форензика,овде кај нас не знам затоа што нашава академија е НУЛА но на другите по Запад да,односно тоа е пракса повеќе а не студија бидејќи со полициските извештаи е поврзано,да не навлагам да објаснувам сеа Криминалистика.. инаку да Христијанин сум,пак ќе повторам јас сум повеќе фанатик од колку верник,не ми е гајле дури и да горам во најцрниот и најдолниот пекол ако со тоа мое дело направам светот да биде почист и следните генерации,потомци па и моите живеат во некое нормално,ПРИРОДНО опшество.Не викам дека цврсто се залагам за егзекуција,тоа е крајна мерка,би требало прво да се проба со психијатрија.Точно дека психопати шетаат секаде слободно,па дури и на власт се,за жал тоа е црна и болна виситна.
--- надополнето: 6 декември 2013 во 14:35 ---