Утре Бешикташ 1 во 2
Шо ги ебам, ќе ги сечам
нормално дека не се вратија ако мислиш на Вестерман и Бертанс..Бертанс не игра оваа цела сезона од почетокот, додека Вестерман вчера го правеа операција и нема да игра до крај на сезона..другите се сите во тим, играат во Арена до вчера беа продадени околу 11.000 карти тоа беше попладне..го земаа сега Тепич од Литвус ама нема да игра вечер.ај некој ако знеа нека пиши во каков состав вечерва партизан ќе излези против будивелник. дали им се вратија повредените играчи? сакам да ја играм денес партизан 1 и за утре панатинаикос-цз 1.
ако можи, нека ме цитира тој шо сака да ми одговори.
фала
пошто не сладам многу кошарка, окое е твоето мислење за утакмицава? ако следиш повеќе од мене...нормално дека не се вратија ако мислиш на Вестерман и Бертанс..Бертанс не игра оваа цела сезона од почетокот, додека Вестерман вчера го правеа операција и нема да игра до крај на сезона..другите се сите во тим, играат во Арена до вчера беа продадени околу 11.000 карти тоа беше попладне..го земаа сега Тепич од Литвус ама нема да игра вечер.
1 и Богданович повеќе поени.пошто не сладам многу кошарка, окое е твоето мислење за утакмицава? ако следиш повеќе од мене...
1 и Богданович повеќе поени.
PARTNER » VATRENI-IGRAC.BLOGER.HR « DODAJ SAJTај некој ако знеа нека пиши во каков состав вечерва партизан ќе излези против будивелник. дали им се вратија повредените играчи? сакам да ја играм денес партизан 1 и за утре панатинаикос-цз 1.
ако можи, нека ме цитира тој шо сака да ми одговори.
фала
На интернет гледам имаат дополнителен хедикеп -3.5 поени 1.61 коефАко му стават пак граница од 12-13 поени, ке биде лаганица поклон![]()