Кладилница (Генерална дискусија)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Во бет-сити какви правила важат за одложени мечеви во кошарка ?

M

Mamba.

Гостин
19:30 Bucaspor : Besiktas - 1X @ 3.08
20:45 Gateshead : Oxford - T1 2+ @ 2.55
21:00 Lyon : Toulouse - Г.Г @ 2.00
21:00 Samdoria : Verona - 3+ @ 1.95

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
ај некој ако знеа нека пиши во каков состав вечерва партизан ќе излези против будивелник. дали им се вратија повредените играчи? сакам да ја играм денес партизан 1 и за утре панатинаикос-цз 1.
ако можи, нека ме цитира тој шо сака да ми одговори.
фала

Член од
17 јуни 2012
Мислења
1.934
Поени од реакции
2.438
Пишав едно глупо заебано ливче колку да ми пројде денот

реал мадрид 2
лион 1X
-----------------
оксворд 1у2
хорсенс 2у1
архус 2у1
сампдориа 1у2
кардемир 2у1
кајсери 2у1
бешикташ 1у2
стеауа 2у1
заглебје 2у1
толука 1у2

за 100че 2/10

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
ај некој ако знеа нека пиши во каков состав вечерва партизан ќе излези против будивелник. дали им се вратија повредените играчи? сакам да ја играм денес партизан 1 и за утре панатинаикос-цз 1.
фала
нормално дека не се вратија ако мислиш на Вестерман и Бертанс..Бертанс не игра оваа цела сезона од почетокот, додека Вестерман вчера го правеа операција и нема да игра до крај на сезона..другите се сите во тим, играат во Арена до вчера беа продадени околу 11.000 карти тоа беше попладне..го земаа сега Тепич од Литвус ама нема да игра вечер.

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
нормално дека не се вратија ако мислиш на Вестерман и Бертанс..Бертанс не игра оваа цела сезона од почетокот, додека Вестерман вчера го правеа операција и нема да игра до крај на сезона..другите се сите во тим, играат во Арена до вчера беа продадени околу 11.000 карти тоа беше попладне..го земаа сега Тепич од Литвус ама нема да игра вечер.
пошто не сладам многу кошарка, окое е твоето мислење за утакмицава? ако следиш повеќе од мене...

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
фала
PARTNER » VATRENI-IGRAC.BLOGER.HR « DODAJ SAJT

Cetvrtak, 05.12.2013.
Prijavi analizu

20:45 Partizan Belgrade - Budivelnik Kiev

Neću mnogo da pišem u ovoj analizi,već je dosta odmakla grupa i na redu je utakmica grupe A,utakmica koja pobedniku daje nadu da se može dokopati daljek kruga Euroleague,a gubitnik ide u EuroCup.
Kako sada stoje stvari,a iščekujući dolazak pleja iz Amerike,Partizanu bi možda i više odgovaralo da igra EurpCup,zato što bi imao i realne šanse da ga i osvoji.Međutim,ipak verujem da će crno beli da se bore do samog kraja i da im Euroleague više odgovara.Partizan je nakon nesrećnog poraza u Nanterru,sam sebi napravio situaciju da od njih ne zavisi sada sve.Naravno,mora se savladati Budivelnik Kiev sa više od pet koševa razlike,što je naravno moguće i mislim da će se to lako desiti,ali je onda situacija da ostaje verovanje da će Nanterr zabeležiti poraze u duelima sa Barselonom (kod kuće), Budivelnikom (u gostima) i Fenerbahčeom u Parizu, što i nije neostvarivo.
Naravno,Partizan onda traži pobedu u poslednje dve runde u mečevima sa Fenerbahčeom (gost) ili sa CSKA (domaćin).
Budivelnik Kiev takođe ima neku svoju računicu.On treba da pobedi Partizana,pa onda da savlada Nanterra kao domaćin,ali je problem što je od Nanterra izgubio sa 61:80 i ako pobedi u obe Budivelnik Kiev bi imao isti broj pobeda kao i Nanterr,pa bi odlučivao međusobni skor koji je na strani francuske ekipe.Naravno,svašta se još ovde može desiti,a u ekipu iz Ukrajine je stigao šuter Daequan Cook,što govori o ozbiljnim ambicijama ukrajinske ekipe.Daequan Cook je bivši igrač ekipe Chicago i odličan šuter.
--- надополнето: 5 декември 2013 во 13:18 ---
Ако му стават пак граница од 12-13 поени, ке биде лаганица поклон :D
На интернет гледам имаат дополнителен хедикеп -3.5 поени 1.61 коеф :)

Kajgana Shop

На врв Bottom