Фан Клуб: Борусија Дортмунд

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.648
Поени од реакции
22.380
Како што прочитав јас (само не знам колку е веродостојно), само последниот резервен дрес за ако има потреба да го смени уште еднаш бил од фан шопот. Четвртиот судија за дресот од фан шопот им кажал дека Бендер неможе да го носи заради тоа што го немало "Respect" амблемот. Потоа амблемот бил рачно зашиен, но Бендер не добил "шанса" да го облече тој дрес. :)
Да, така некако беше ија го читав тоа.

P

parvati

Гостин
:rolleyes: Стара слика, каппа кд беше спонзор, ск е пума : )))

Кажа ли ви ја дека Дортмунд ми е тим намбр ту ? Од времето на Колер и тија флуросцентни дресови, овај фуриозна екипа ми бидна омилен тим од Германију. Oни су рој пчеле кои имаф најјаку контру у сфет, рукомет контра еј
Иам и пепељару жуто црну,мноо е добра, има гу туј негде по форум слика од њума
Бендер е вечити тепач : ) ск протиф Наполи одвај му га затегнасфа нос, фрштеше бетер од липкофску чешмовачу : )
Фасцнинанто куде Дортмунд ми е тој што ме потсеќа стадион на моју куманофску верну публику по утакмице.Ја слушна дека Вествален е процентуално најпун стадион у сфет( како и наша сала у Куманоо) Навивачи су луди и верни, увек нафурани да дигнеф галаму(џаст лајк ас).Кореографија протиф Реал ги беше најјака у ЛШ
Геце е пизда, а Ројс е играчиште невидено!
поздраф нездраф

CrookedYoung93

<3 Echte Liebe <3
Член од
27 април 2013
Мислења
295
Поени од реакции
198
Coставот за вечерва во куп0т против Саарбрикен е следниот Лангерак - Гроскројтц,Сократис,Фридрих,Дурм - Кел, Кирх - Обамејанг,Михтаријан ,Хофман - Левандовски
Echte liebe !!! Nur der BVB !!!

CrookedYoung93

<3 Echte Liebe <3
Член од
27 април 2013
Мислења
295
Поени од реакции
198
Пардот,место Лева,Шибер играше.Како и да е победивме против Саарбрикен. :)

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.648
Поени од реакции
22.380
Пардот,место Лева,Шибер играше.Како и да е победивме против Саарбрикен. :)
Мило ми е за Шибер а и вториот гол беше регуларен ама тоа е. Битно тепаа, купот е добра шанса за титула годинава. Ете Шалке отиде надвор и Баерн ќе бидат конкурент за титула. Средба е неизбежна, најубо би било во Берлин да се сретнат.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.648
Поени од реакции
22.380
Ете како изгледаат 100 милиони на клупа :icon_mrgr:

CrookedYoung93

<3 Echte Liebe <3
Член од
27 април 2013
Мислења
295
Поени од реакции
198
Што прајме утре со играчи,кој нема да играат,кој ке играат некоја информација ? И што мислите за резултатот. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom