Фан Клуб: Борусија Дортмунд

Член од
5 мај 2013
Мислења
1.239
Поени од реакции
1.440
Читав некаде дека Диего Коста е една од можните замени за Лева. Е ова ако се случи стварно немам зборови. Повеќе од страшен напаѓач.

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Читав некаде дека Диего Коста е една од можните замени за Лева. Е ова ако се случи стварно немам зборови. Повеќе од страшен напаѓач.
Atletiko poslednite tri napagaci gi prodavase za brdo pari ne za semki. :D

So 25 milioni moze samo da se prosetaat do Madrid.
Vo vakva forma ne bi trebalo da bide pod 40 milioni a tolku pari Dortmund ne veruvam deka moze da ponudat.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.649
Поени од реакции
22.381
ЈА мислам Дортмунд ќе изненади, дека нема да дадат 40м ЕУР е јасно, до 25м ЕУР ама ќе дадат па ќе видиме. До лето ќе имаат веќе нов напаѓач најден, пред СП оти после тоа неможат да се доплатат напаѓачите.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.649
Поени од реакции
22.381

Највероватно Вајденфеллер со Англија ќе изигра прв пат за Германија. Конечно стигна до тоа што заслужува и конечно Лев го остај својот инает.

Член од
5 мај 2013
Мислења
1.239
Поени од реакции
1.440
И двајцата се лажете... Јоги се одлучи за некој друг :D:

Листот така му налагал. :icon_mrgr:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Ќе брани тој што ќе биде на листот на денот на утакмицата.....

(се шпекулира дека Пеп му го праќа листот...такада и Шурле може бек да игра :pos:)

Член од
5 мај 2013
Мислења
1.239
Поени од реакции
1.440
Пишчек се вратил. Веќе изиграл тест меч со Борусија Дортмунд У23. Ќе ми биде мило да го видам да одигра некоја минута против Баерн. (y)

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.649
Поени од реакции
22.381
Пишчек се вратил. Веќе изиграл тест меч со Борусија Дортмунд У23. Ќе ми биде мило да го видам да одигра некоја минута против Баерн. (y)
Рано е уште

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Хумелс повреден до Јануари,Шмелцер 3 недели повреден :eek:

Суботич веќе повреден исто и Писчек што значи нова 4ка у одбраната ќе глеаме, коа ќе го додадеме и Гундоган многу тешко ќе биде за Дортмунд да избори пласман во 1/8 финале.

Се мислам вака ќе игра Клоп сеа
Гроскројц,Кел,Сократис,Дурм тешко со оваа одбрана против Наполи

CrookedYoung93

<3 Echte Liebe <3
Член од
27 април 2013
Мислења
295
Поени од реакции
198
Какви ни се шансите за со Баерн у саботава,ваше мислење ? Ја мислам дека ќе играме отворен фудбал,онака агресивно,за победа. :)

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.649
Поени од реакции
22.381
Какви ни се шансите за со Баерн у саботава,ваше мислење ? Ја мислам дека ќе играме отворен фудбал,онака агресивно,за победа. :)
Да, ама одбраната отиде. Ќе биде многу тешко поред мене.

CrookedYoung93

<3 Echte Liebe <3
Член од
27 април 2013
Мислења
295
Поени од реакции
198
Да, ама одбраната отиде. Ќе биде многу тешко поред мене.
Ова му доаѓа како карма,у суперкупот ти текнуе кога баерн играа без некој клучни играчи.. ама не се даваме бе ојме до крај,горд сум на досегашното и секако дека секогаш може подобро.

Kajgana Shop

На врв Bottom