Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
98% бев убеден дека ќе им збрца гол, на неговиот јубилеен 300ти натпревар во Серија А!

Еве сега и асистенција на третиот. (y)

Пандев имаше неслагања со Лотито, нема потреба да покажува вакво непочитување кон навивачите на Лацио

331oyo0.jpg

:D

225333_210683738963120_1457237_n.jpg

Oваа цурава пред да биде сликана сигурно била со некој Интериста и му се соблекла и му рекла `понижи ме` и овој земал ја облекол у дуксер од Милан. :icon_lol:
па коа се педери интерашите се разибра не знаат како да се однесуваат со ваква женска и таква глупост ќе направат... :icon_lol::icon_lol:

kolku ke me raduva da ispadnat Catania !!! definitivno najodvraten tim u Italija

Зошто бе луѓето ти се толку одвратни?

Мене отсекогаш Киево ми беа антипатични, ама отрпнав чекајќи да испаднат :D

Зошто бе луѓето ти се толку одвратни?

Мене отсекогаш Киево ми беа антипатични, ама отрпнав чекајќи да испаднат :D

Catania mi se odvratni radi boite, nikakvata igra, nasilnicko postavuvanje ( barem vo 99% od utakmici prema Roma , a sum gi gleal i poise pati deka praktikuvaaat ala Stoke igra )
Neznam, mi nemaat nikakov sarm, nemaat nesto sto bi mi falelo vo Serie A, cak sto vise mi se kao sto rekov pogore, odvratni :D
Baska sezonava se zasilia so ubedlivo igracot so najmal IQ vo Italija, pa i posiroko Tachtsidis

+1 i za Chievo, koa ke cujam ( cuev ) popularnite letecki magarinja od Verona mi se temne( se )*

* zagradite poso neame vise serie a na telma :D

Зошто бе Киево антипатични...? Баш ми се интересни, мало тимче од преградието на Верона, кое ги дупи противниците низ Италија. Башка кога ќе видеш низ интернетов коментари на нивните фанови од типот на Киево > Верона... :LOL:

Болоња, Каљари, Палермо... тоа се тие тимови кои треба со тапија да се забранат да играат воопшто во Италија

Јас конечно дочекав скапаниците Палермо да испаднат ама изгледа експресно ќе се вратат назад, мамицата нивна мафијашка!!!:mad:

Јас пред неколку години конечно дочекав Јуве да испадне, ама педерите пак наместија да се вратат у прва лига. :D

И јас дочекав да се докаже дека Интер бил слаб, не зошто Јуве местел, туку затоа што се скапаница од тим (што може да се потврди од последните неколку сезони):).
...или пак Јуве мести па затоа овие се утепани?

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom