Некни со 7 кофф ја погодив Yaroslavi, ја постирав на форумов и видов и дека 2.3 ме послушаја и ја уплатија и влезе.. пред то со 2.50 (2,3) пати ја фатив,еднаш со 3.70.. не знам мене лично ми има доста пари донесено ова Yaroslavi само та си ја играм од ко почна секое коло било да игра со некој под нив било да игра со некој над нив фаворит,редовно ми е уплаќана .. а и за денеска еве 0:1 да се надевам дека пак ке се радвам ..Па 50-50 се шансите а гледам и заводија Јарославл незнам мене не ми се допагат играта дефанзивен тим се ептен имаат најслаб напад во лигава али и најдобра одбрана затоа се незгодни може да тепаат на големи квоти да заебат на мали како и да е 5-6 место ке обезбедат во плејофот
Некни со 7 кофф ја погодив Yaroslavi, ја постирав на форумов и видов и дека 2.3 ме послушаја и ја уплатија и влезе.. пред то со 2.50 (2,3) пати ја фатив,еднаш со 3.70.. не знам мене лично ми има доста пари донесено ова Yaroslavi само та си ја играм од ко почна секое коло било да игра со некој под нив било да игра со некој над нив фаворит,редовно ми е уплаќана .. а и за денеска еве 0:1 да се надевам дека пак ке се радвам ..
WIN WIN WIN !! 1:3Hokej: CSKA - Yaroslavi 2 (4.00) koff
posigurno nema za denes... Yaroslavi i dosta dobar tim i iznenaduvacki.. vo 16:30 pocvnuva srekno![]()
hahahaha не блогче, смс типови со париМафо, отварај блогче за типови![]()
Жабари бе, катанаџо матанаџо15 мин 4 голаФиорентина - Верона