Goon
Pogback
- Член од
- 16 март 2010
- Мислења
- 1.848
- Поени од реакции
- 1.480
Ако се повтори ланската сезона, тогаш и сеа нека изгубиме..Абе да ве поЦетам оти лани изгубивме од Норич на гости и од Тотенхем дома.![]()

Ако се повтори ланската сезона, тогаш и сеа нека изгубиме..Абе да ве поЦетам оти лани изгубивме од Норич на гости и од Тотенхем дома.![]()
Епа сеа ако изгубиме, ланската сезона ќе се повтори...ама со Арсенал ќе си ги сменеме местата.Ако се повтори ланската сезона, тогаш и сеа нека изгубиме..![]()
Абе овој пост со тој не ми идеше ,а и се мислев дали ке се јави нино да бара пола лајк назадАбе да ве поЦетам оти лани изгубивме од Норич на гости и од Тотенхем дома.
будалетинко не ми прај педерски финти.![]()
Еве ти сеа под казна уште два лајкаАбе овој пост со тој не ми идеше ,а и се мислев дали ке се јави нино да бара пола лајк назад![]()
Баш затоа, фино си напишал.
Затоа што со човек можеш да се разбереш.
Имаш погоре "пример", зашто не треба да си арчиш време и тастатура.
Таквите што никнуваат по пораз во фан клубот ги има еден куп, кога кревавме титула во Мај, плачеа зашто еден шпански клуб не зел ни една титула, чак што више и не знаеа за кој тим ке навиваат од што се сончогледки.
Веројатно се деца со максимум 17 годинки, кои уште бараат парички за џепарац од дома.
Видиш, од Јуни навака, скоро секој месец, како кога ке влезе во ПМС, има потреба за натезање ...
![]()
Како на 01.01.2014 со Тотенхем дома??
јасно ми е тоа, ама дан му се фати многу на Велбек?Taман си е, играме уште 6 меча до тој меч, а тоа се вкупно 19 одиграни меча, или полусезона.
јасно ми е тоа, ама дан му се фати многу на Велбек?![]()