Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.813
Поени од реакции
44.142
Ако се повтори ланската сезона, тогаш и сеа нека изгубиме.. :P
Епа сеа ако изгубиме, ланската сезона ќе се повтори...ама со Арсенал ќе си ги сменеме местата. :D

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Еве луѓе сега идат боксинг деновите ,ние ги играме следниве утакмици

Thursday 26 December 2013
13:45 Hull v Man Utd
Saturday 28 December 2013
16:00 Norwich v Man Utd
Wednesday 1 January 2014
18:30 Man Utd v Spurs

топџиите играат со : челзи,вест хем,њукасл и кардиф
ливерглувците со: шити ,челзи,хал и стока
челзијашите со:арсенал,свонси,ливерфејл и саутхемптон
шити игра со: ливерфејл,кристал палас и свонси

До тогаш Керик ,РВП,Рафа здрави живи ,со поминати повреди и со полн состав по полн плен. Се надевам ке им врзе јаже едно мојсије да не шетаат по прослави и да си ги земеме сите бодови.
Овие другиве сите играат меѓу себе тие денови и ке губат поени 10001200% ,наше е само со добра форма и без повреди да истераме и се враќаме во топ 4. Така да нема што да се замарате тука толку.
Се надевам ке ме сфатите шо ви кажувам;)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.813
Поени од реакции
44.142
Абе да ве поЦетам оти лани изгубивме од Норич на гости и од Тотенхем дома. :icon_lol:

будалетинко не ми прај педерски финти. :D

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Абе да ве поЦетам оти лани изгубивме од Норич на гости и од Тотенхем дома. :icon_lol:

будалетинко не ми прај педерски финти. :D
Абе овој пост со тој не ми идеше ,а и се мислев дали ке се јави нино да бара пола лајк назад:icon_mrgr::icon_mrgr:

Член од
24 март 2010
Мислења
15.368
Поени од реакции
26.421
Пласман во топ4 ќе се избори секако. Само преслаба е лигава, премногу киксови имаат сите конкуренти (сем Арсенал досега) за да се биде среќен со пласман во топ4. Јунајтед секогаш треба да аспирира кон титула. Топ 4 годинава ќе значи дека сезоната не е катастрофална, ама далеку од задоволувачка.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.017
Поени од реакции
5.342
ја уште на почеток знаев дека немаме шанси за титула и сум помирен со тоа.. А тоа на секој им го имам кажано.. Искрено мислев дека Челзи ќе биде главен фаворит за титулата зашто го вратија Мурињо а си го задржаа истиот тим.. А после нив Арсенал.. Сити никако не би ги стајл.. Во топ 4 и изборување да се игра ЛШ ќе бидам презадоволен.
Ама искрено да се деси тоа мора да се продаваат некој играчи а некој да се купат.
Аут од тим: Андерсо, Ешли Јанг, Велбек нема шанси да си иде да бидеме реални.
Треба да се донесе некое добро крило или да сепочне да му се дава шанса и на Заха, а ја сум повеќе а второто.
А исто така и минимум еден играч во среден ред, поточно човек што ќе знае да задржи топка и да организира напад. Моментално не ми текнува на некој што би можеле да го донесат!
Да се издржи месецов со добри резултати и да се искористат киксовите на конкурентите што сигурно ќе ги има, под услов ние да не киксираме пак, верувам дека ќе бидеме во одлична позиција.
ГГМУ

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Баш затоа, фино си напишал. :)
Затоа што со човек можеш да се разбереш.
Имаш погоре "пример", зашто не треба да си арчиш време и тастатура.
Таквите што никнуваат по пораз во фан клубот ги има еден куп, кога кревавме титула во Мај, плачеа зашто еден шпански клуб не зел ни една титула, чак што више и не знаеа за кој тим ке навиваат од што се сончогледки. :D

Веројатно се деца со максимум 17 годинки, кои уште бараат парички за џепарац од дома.

Видиш, од Јуни навака, скоро секој месец, како кога ке влезе во ПМС, има потреба за натезање ... :pos:

^^^:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
--- надополнето: 2 декември 2013 во 10:27 ---
Tottenham Reaction: Danny Welbeck - фраеров си се заебава ,кажува како требало да сме тепале,се смее и вика требало да има повеќе шанси за гол. Абе да ти е.ам тоа црното идиотче ,се замислил ко да е пеле или меси па ке кажува немало шанси за него и затоа не сме тепале:facepalm::facepalm::facepalm:
--- надополнето: 2 декември 2013 во 10:29 ---
http://www.manutd.com/en/News-And-Features/Advent-Calendar-2013/2013/Dec/manchester-united-advent-calendar-2013-mufc-xmas.aspx?utm_source=twitter&utm_medium=post&utm_campaign=ManUtd

ЛАВ :pos::ROFLMAO::LOL::ROFLMAO::pos:

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Реми на Вајт Харт Лејн

Следи период и мечеви кои мора да ги добиеме а верувам и тоа ќе се случи.

“I think we're fine, we're just moving on from the summer. It'll get done in good course and the appropriate people will talk when the time's right.”

Изјавата на Мојс за новиот договор на Руни.

Kajgana Shop

На врв Bottom