НБА Сезона 2013/2014

• Креатор на темата Креатор на темата grande-juve
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14?

• Бостон Селтикс

Гласови: 2 2,5%
  • Њујорк Никс

• Чикаго Булс

Гласови: 17 21,5%
  • Мајами Хит

Гласови: 17 21,5%
  • Сан Антонио Спарс

Гласови: 9 11,4%
  • Индијана Пејсерс

Гласови: 1 1,3%
  • Хјустон Рокетс

• Оклахома Сити Тандер

Гласови: 8 10,1%
  • Денвер Нагетс

• Лос Анџелес Клиперс

Гласови: 5 6,3%
  • Лос Анџелес Лејкерс

Гласови: 6 7,6%
  • Голденс Стејт Вориорс

Гласови: 0 0,0%
  • Бруклин Нетс

• Атланта Хоукс / Перо Антиќ

Гласови: 6 7,6%
  • Мемфис Гризлис

• Вкупно гласачи
    79
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Не ми е јасно како овие Клиперси сакаат да ги покријат шампионските банери на Лејкерси со слики од своите играчи, кога немаат толку играчи во тимот... :icon_lol: Беден тим у секој поглед. :D

Али ги подбутнаа и судиите на крајот малку Индијана кон победа. Тоа од Де Андре врз Хиберт можеше комотно да не го свирнат. А и кај видоја фаул врз Хил при шутот за три не знам, мене ми стоеше чисто. :cautious:

Абе кај игра оној гадот у Инди што беше,или повреден е?

Bab3WlsCQAARa5K.png:large

Мајами им удрија јако тролање на Бобкетс хах, Бош ја сврте за минута ипол 13 поени во низа, 3 тројки даде ненормалниот. :pos:

Западот е лудило. Мислам дек 13 од 16те најдобри екипи се на западот. Само Сакраменто и Јута не заслужуваат плејоф. А истокот е жален освен Индијана и Мајами се друго е катастрофа.

Почнува да се наѕира трката за... отпозади! ;)

Anthony Davis во аут на неопределено време со скршеница во раката. Навистина штета, еден од најзабавните играчи за гледање и сигурна идна суперѕвезда. Дури би рекол и МВП кандидат за 2-3 години ќе биде. Наследник на Гарнет и Данкан. Ова се многу лоши вести за Њу Орлеанс, шансите за плејоф во западот вака им пропаѓаат ми се чини.

И Редик два месеци аут со слична повреда
Одлична сезона имаше досега, сеа кој ќе го гледал дрвото Вили Грин ( рукито Булок е сто пати подобар )

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom