Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Па нели Сити беа фаворити за титула пред почеток на сезоната ? Се премислувате или... ? Како ?

Претходниве години Арсенал и ЛИверпул секогаш се фаворити за титула по после сите се премислуваат. Исто и оваа година :icon_lol:

Оваа година Арсенал не ги смета ама еве засега се главен фаворит ;)

Не бе, Арсенал се најаки, исто како што сите очекувавме на почеток на сезона.

Јас очекував, не знам за „сите“.
--- надополнето: 1 декември 2013 во 22:11 ---
Многу далеку сме од тоа кој е, а кој не е фаворит за титула. Од почеток кажав дека Тотенхем нема да се во топ 4 екипи. Кажав дека и Сити не се претендент за титула. Како навивач на Арсенал, нормално е да се надеваш дека ќе станат шампиони и да веруваш во тоа. Единствено Челзи ги ставав како конкуренти за титула.

Од моја гледна точка, ништо не се промени.
--- надополнето: 1 декември 2013 во 22:12 ---
http://nogomet.geek.hr/ovo-je-razlika-izmedu-dzentlmena-budale/ E, и да. Има голема разлика.

Ја имам кажано, сакав на почеток на сезона да кажам дека сега кога и Челзи и оние имаат нов менаџер, Арсенал имаат најголеми шанси за титула, али нејќев да пишам да не ми се смеат :D

Нормално дека се премислуваме, види ги ебате, топло-ладно играат.
Ако Сити ја подобри гостинската форма набрзо јас мислам дека они пак ќе бидат главни фаворити... Едноставно имаат премногу играчи и нема да "паднат" поради повреди.

Е сеа ако продужат со вакви игри на гостински терен нема ни во топ3 да завршат.
Многу многу повеќе ќе се знае негде у Јануари... тежок набиен распоред за сите тимови ќе биде интересно да се види кој ќе биде прв во новата година :)

инаку Јол му ги манале клоците, а избрканиов од Јунајтед е нов тренер :D

Знаете шо обожавам во зима ?

После бурна новогодишна ноќ (секој на различен начин, ја доживува „бурна“, кој со мнооогу алкохол, кој со тепање, кој со многу љубов, кој со многу секс) и после то си станваш сабајле и си седнуваш на ТВ и коа ти досадуваат со репризи од некои ступидни емисии или интервјуа од тоа како Македонските граѓани ја поминаа Новогодишната ноќ, ти си правиш нескафе, си отвораш лименка Кока кола, си го палиш каминот и си седнуваш покрај плазма и си гледаш Премиер Лига.

Како тоа мене повеќе ме пали од колку се друго тој ден, девојка ми неможи да си го објасни до ден денес. :D
--- надополнето: 1 декември 2013 во 23:30 ---
И да, вторник Вест Хем со Палас на Спорт клуб 1.
Среда, Јунајтед на кец, Арсенал на двојка и Ливерпул на Кико ринглата.

Добродошао Децембру.

Знаете шо обожавам во зима ?

После бурна новогодишна ноќ (секој на различен начин, ја доживува „бурна“, кој со мнооогу алкохол, кој со тепање, кој со многу љубов, кој со многу секс) и после то си станваш сабајле и си седнуваш на ТВ и коа ти досадуваат со репризи од некои ступидни емисии или интервјуа од тоа како Македонските граѓани ја поминаа Новогодишната ноќ, ти си правиш нескафе, си отвораш лименка Кока кола, си го палиш каминот и си седнуваш покрај плазма и си гледаш Премиер Лига.

Како тоа мене повеќе ме пали од колку се друго тој ден, девојка ми неможи да си го објасни до ден денес. :D
--- надополнето: 1 декември 2013 во 23:30 ---
И да, вторник Вест Хем со Палас на Спорт клуб 1.
Среда, Јунајтед на кец, Арсенал на двојка и Ливерпул на тројка.

Добродошао Децембру.

А бе не си нормален со реченицава. :pos:

Иначе, да, тие 4 утакмици во 10 или 11 дена баш низ празниците и даваат шмек на Премиер Лигата, како на ниедна друга.

Зависи тоа дали ти ја ставиле екипата на 31 или на 1 :D заебано е ако ти ја ставиле на први, лани против Виган на гости ние бевме на први, навивав аларм да не се успијам :pos:

Гледам баги од вас овде биле носталгични по Пост и пред новогодишниот период....едноставно тоа е неопишливо тоа чувство на радост и задоволство кога знаеш дека има ПЛ на секој втор ден, дека после некој бурна ноќ стануваш на сабајле, ти иди за повраќање, ти се лоши, ама сепак длабоко во тебе, и во тие тешки моменти знаеш дека за 3-4 часа ќе гледаш ПЛ ти ја намалува маката за 70% :)

MOTD гостинов му го заборајв името викат
yaya Toure is like moveable wardrobe, u can do nothing :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: :pos::pos::pos::pos:

не заебаај o_O да речеме руни да дојде во арсенал и да не ке му аплаудираат на олд трафорд ?
затоа и споредбата погоре на Ремзи и РвП е ретардирана. Му доаѓа ко Смолинг да им даде гол на Фулам и да не се радува и да споредуваш со РвП, Геце... Ремзи од детиште не е веќе таму, од 17 год. Кардивци на Гигс му аплаудираа само зашо е роден таму FFS. А и заборавате дека РвП не славеше два натпревари кога даваше голови и збор не кажа лош за Арсенал. Друга сезона, ОТ е сега неговиот дом, освои два трофеја со Манчестер, не трчаше до фановите на Арсенал да се радува. Да ви се радуваше на Емирати или па на ОТ да трчаше до вашите фанови ајде де.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom