И? Златни кафичи има... дожд и снег ли те спречува? Не вади изговори, излези со девојчетоАбе кај да одам, снег врнит а и -30 е надвор.. Ќе испомрзниме..
Врска немам каква врска имаат пиците и нинџа желките..
Ако стварно ја сакаш, колку и да си некреативен, ќе успееш да напишеш нешто. Тоа што ќе и го напишеш треба да излегува од тебе, од твојата душа. А не нешто некој друг што го напишал да и го пратиш.Значи имам молба, кој може да ми кажи некој текст за добро утро, те сакам ова она...
не чекај уште излези со неа.. и ќе дознаеш ако и она има чувства ќе пушти да ја смуваш ако не ќе ти каже и тоа е.. не читав али од ова последново само ..За твое знаење, 16 години имам..
Него, излегоја некои проблемчиња... И пишав дека ја сакам, колку ја сакам ова она... И ми пиша, незнам, све ми е измешано, и јас и пишав да размислит..
Е сега се исклучи, и утре би требало да се уклучи.. И мислам дека треба да и испратам некоја интересна порака, што ептен ќе и го стоплит срцето...
Значи имам молба, кој може да ми кажи некој текст за добро утро, те сакам ова она...
Како бе си и рекол дека ја сакаш, а уште на кафе не си бил со неа. Голем минус ти е, си ја исплашил затоа и легнала. Ум за друг пат.За твое знаење, 16 години имам..
Него, излегоја некои проблемчиња... И пишав дека ја сакам, колку ја сакам ова она... И ми пиша, незнам, све ми е измешано, и јас и пишав да размислит..
Е сега се исклучи, и утре би требало да се уклучи.. И мислам дека треба да и испратам некоја интересна порака, што ептен ќе и го стоплит срцето...
Значи имам молба, кој може да ми кажи некој текст за добро утро, те сакам ова она...
Ништо купи и крембанани за извинење.За твое знаење, 16 години имам..
За твое знаење, 16 години имам..
Зошто едностано кога може комплицираноШто и да ѝ кажеш, кажи ѝ го во лице. Никако на ФБ или останати Интернетски работи.
Макар било едноставно „Здраво“, кажи ѝ го во лице. Ако навистина ја сакаш, ќе сфати. И нема потреба од некаква дополнителна поезија.
Со други зборови, најромантично од сè ќе биде да се сретнеш со неа.
Поздрав и со лесно.
ти да си на негово место би ја поедноставувал работата или би сија отежнувал?Зошто едностано кога може комплицирано
Јас секогаш си ја отежнувам инаку не е интересноти да си на негово место би ја поедноставувал работата или би сија отежнувал?