Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
2 јануари 2012
Мислења
603
Поени од реакции
146
Абе кај да одам, снег врнит а и -30 е надвор.. Ќе испомрзниме..

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209
Врска немам каква врска имаат пиците и нинџа желките..

Имаш 22 години и не знаеш каква врска имаат пиците и нинџа желките?! Убиј се. Одбивам да прифатам дека постои некој роден во 1991ва година што не ја знае поврзаноста на пиците и нинџа желките. Гарант и типката ќе ти го рече истото.
(Не ме бришете нека прочита.)

Член од
2 јануари 2012
Мислења
603
Поени од реакции
146
За твое знаење, 16 години имам..

Него, излегоја некои проблемчиња... И пишав дека ја сакам, колку ја сакам ова она... И ми пиша, незнам, све ми е измешано, и јас и пишав да размислит..
Е сега се исклучи, и утре би требало да се уклучи.. И мислам дека треба да и испратам некоја интересна порака, што ептен ќе и го стоплит срцето...
Значи имам молба, кој може да ми кажи некој текст за добро утро, те сакам ова она...

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.163
Поени од реакции
6.040
Значи имам молба, кој може да ми кажи некој текст за добро утро, те сакам ова она...
Ако стварно ја сакаш, колку и да си некреативен, ќе успееш да напишеш нешто. Тоа што ќе и го напишеш треба да излегува од тебе, од твојата душа. А не нешто некој друг што го напишал да и го пратиш.

Член од
8 мај 2013
Мислења
141
Поени од реакции
71

Него, излегоја некои проблемчиња... И пишав дека ја сакам, колку ја сакам ова она... И ми пиша, незнам, све ми е измешано, и јас и пишав да размислит..
Е сега се исклучи, и утре би требало да се уклучи.. И мислам дека треба да и испратам некоја интересна порака, што ептен ќе и го стоплит срцето...
не чекај уште излези со неа.. и ќе дознаеш ако и она има чувства ќе пушти да ја смуваш ако не ќе ти каже и тоа е.. не читав али од ова последново само .. :)

Fiend

смут џезер
Член од
29 март 2012
Мислења
947
Поени од реакции
1.074

Како бе си и рекол дека ја сакаш, а уште на кафе не си бил со неа. Голем минус ти е, си ја исплашил затоа и легнала. Ум за друг пат.

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.906
Поени од реакции
11.247

Ништо купи и крембанани за извинење.
Него, колку и да си неискусен неможеш вака да ја усереш работата. Кажи и дека ти се свиѓа и дека погрешно си се изразил јеботе, сакаш да ја видиш и мислиш на нејзе. Текстови од типот - те сакам, ќе те дозаглават, не напињај.

Се шалев за крембананите, не купувај ништо, особено не цвеќе, како што си пишал погоре.

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613

Што и да ѝ кажеш, кажи ѝ го во лице. Никако на ФБ или останати Интернетски работи.

Макар било едноставно „Здраво“, кажи ѝ го во лице. Ако навистина ја сакаш, ќе сфати. И нема потреба од некаква дополнителна поезија.

Со други зборови, најромантично од сè ќе биде да се сретнеш со неа.

Поздрав и со лесно.

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.750
Поени од реакции
4.518
Што и да ѝ кажеш, кажи ѝ го во лице. Никако на ФБ или останати Интернетски работи.

Макар било едноставно „Здраво“, кажи ѝ го во лице. Ако навистина ја сакаш, ќе сфати. И нема потреба од некаква дополнителна поезија.

Со други зборови, најромантично од сè ќе биде да се сретнеш со неа.

Поздрав и со лесно.
Зошто едностано кога може комплицирано ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom