Веќе и реков да излезиме, да се видиме, и ми рече дека мојме.. Него друго прашање, што да и речам кога ќе се видиме ?
Нема друг, со гаранција... Него и пишав све што мислев на Фб, па сега чекам да ми врати..
Доколку е смотана и незнае колку време се "лапате" -"Се лапаме една ипол недела веќе, сакаш ли да ми бидиш женска?"
Втората варијанта е "Сакаш ли да ми бидиш женска?"
Веќе ми врати, колку толку подобра е ситуацијата..фак сејк.
Излези, се што ти лежи на душа кажи и. Најискрено. Онака од срце. Бидејќи потоа нема да жалиш за работите што си ги направил, туку за оние што не си. Облакај се и иди!
Пиши и- Ми фалиш ко пицата што им фали на Нинџа Желките.Веќе ми врати, колку толку подобра е ситуацијата..
Него дајте некоја СМС порака да и пишам сабајле.. некоја ептен убава ?
пробај вака:Би сакал/а да имамe нешто повеќе од мување ... само не сум мн сигурен да не те свати погрешноСериозно, дали, сериозно, некој, сериозно, фатил, сериозно, женска, сериозно, со прашањето, сериозно, а да е, сериозно, постар од 15, сериозно?
Сериозно, дали, сериозно, некој, сериозно, фатил, сериозно, женска, сериозно, со прашањето, сериозно, а да е, сериозно, постар од 15, сериозно?
Врска немам каква врска имаат пиците и нинџа желките..Пиши и- Ми фалиш ко пицата што им фали на Нинџа Желките.
Твоја е од одма
пробај само да не испаднеш клошар ја прв пат испаднав.. прашував за мување на мсн пред 3-4 год.. 7 одд.Vaka edna god e postara od mene a ne sum siguren dali me saka a se sramime eden so drug sto treba da napravam..nekoj pameten sovet..
Како бе, не си гледал цртани?Врска немам каква врска имаат пиците и нинџа желките..
Да ја прашаш дали те сака.Vaka edna god e postara od mene a ne sum siguren dali me saka a se sramime eden so drug sto treba da napravam..nekoj pameten sovet..
Веќе и реков да излезиме, да се видиме, и ми рече дека мојме.. Него друго прашање, што да и речам кога ќе се видиме ?