Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
2 јануари 2012
Мислења
603
Поени од реакции
146
Веќе и реков да излезиме, да се видиме, и ми рече дека мојме.. Него друго прашање, што да и речам кога ќе се видиме ?

J

James23

Гостин
Веќе и реков да излезиме, да се видиме, и ми рече дека мојме.. Него друго прашање, што да и речам кога ќе се видиме ?

Кога ќе се видиш со неа кажи и се што ти лежи на срце,нормално ако мислиш дека вреди...многу важно е да дознаеш да не има случајно некој друг,ако нема како што кажав пробај да бидеш свој биди искрен и кажи и се што ти лежи на срцето по што ако не и кажеш може да се каеш еден ден

Член од
2 јануари 2012
Мислења
603
Поени од реакции
146
Нема друг, со гаранција... Него и пишав све што мислев на Фб, па сега чекам да ми врати..

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Нема друг, со гаранција... Него и пишав све што мислев на Фб, па сега чекам да ми врати..

фак сејк.

Излези, се што ти лежи на душа кажи и. Најискрено. Онака од срце. Бидејќи потоа нема да жалиш за работите што си ги направил, туку за оние што не си. Облакај се и иди!

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.671
Поени од реакции
34.130
Доколку е смотана и незнае колку време се "лапате" -"Се лапаме една ипол недела веќе, сакаш ли да ми бидиш женска?"
Втората варијанта е "Сакаш ли да ми бидиш женска?"

Сериозно, дали, сериозно, некој, сериозно, фатил, сериозно, женска, сериозно, со прашањето, сериозно, а да е, сериозно, постар од 15, сериозно?

Член од
2 јануари 2012
Мислења
603
Поени од реакции
146
фак сејк.

Излези, се што ти лежи на душа кажи и. Најискрено. Онака од срце. Бидејќи потоа нема да жалиш за работите што си ги направил, туку за оние што не си. Облакај се и иди!
Веќе ми врати, колку толку подобра е ситуацијата..

Него дајте некоја СМС порака да и пишам сабајле.. некоја ептен убава ?

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.634
Поени од реакции
31.848
Веќе ми врати, колку толку подобра е ситуацијата..

Него дајте некоја СМС порака да и пишам сабајле.. некоја ептен убава ?
Пиши и- Ми фалиш ко пицата што им фали на Нинџа Желките.

Твоја е од одма ;)

Член од
8 мај 2013
Мислења
141
Поени од реакции
71
Сериозно, дали, сериозно, некој, сериозно, фатил, сериозно, женска, сериозно, со прашањето, сериозно, а да е, сериозно, постар од 15, сериозно?
пробај вака:Би сакал/а да имамe нешто повеќе од мување ... само не сум мн сигурен да не те свати погрешно :)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045

Со прашањето само не, ама со прашањето + http://www.youtube.com/watch?v=mAxUIjJrFKQ во позадина и те како :pos::pos::pos::pos:

Член од
29 ноември 2013
Мислења
1
Поени од реакции
0
Vaka edna god e postara od mene a ne sum siguren dali me saka a se sramime eden so drug sto treba da napravam..nekoj pameten sovet.. :)

Член од
8 мај 2013
Мислења
141
Поени од реакции
71
Vaka edna god e postara od mene a ne sum siguren dali me saka a se sramime eden so drug sto treba da napravam..nekoj pameten sovet.. :)
пробај само да не испаднеш клошар :) ја прв пат испаднав.. прашував за мување на мсн пред 3-4 год.. 7 одд.
најпрво објасни и ги твојте емоции... и кажи и директно чувствуваш нешто за неа .. доколку и таа има исти чувства ќе ти одг позитивно ако не.. се надевам нема да те повреди многу.. бидејќи некоја може убаво да ти каже а некоја да ти се смее у фаца :P али небитно ти си ја пробал среќата ќе дојде некоја подобра па ќе се кае.. Дајбоже да си ја фатиш.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.634
Поени од реакции
31.848
Врска немам каква врска имаат пиците и нинџа желките..
Како бе, не си гледал цртани?

Тоа ти е исто како спанаќот кај Попај. Значи силна врска, нераскинлива, потреба без која не се преживува :) сила, мотив, енергија....

Види која радост ти е тоа

Да ја прашаш дали те сака.

Cruise

Ja sam taj iz Cadjavice
Член од
1 јануари 2013
Мислења
2.038
Поени од реакции
940

Речи и дека имаш делови за Шкода.

Kajgana Shop

На врв Bottom