blue ladybug
Фанг ловер
Ќе си барам глас за некоја моја песна понатаму. Должиш веќе. Готово.нема гајле бе уживајте и гласајте како ви душа сака. Победата нити носи милиони, нити па спокојство и мир.Онака тепаме време.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе си барам глас за некоја моја песна понатаму. Должиш веќе. Готово.нема гајле бе уживајте и гласајте како ви душа сака. Победата нити носи милиони, нити па спокојство и мир.Онака тепаме време.

Последен пат јас скокав на саем на Дабарот, па може има 2 или 3 години.
Пред 2 или 3 години ?? Колку шо знам , за жал Ласт експедишн се одамна растурени . Како и да е верувам дека одлично си се забавувала .
Пред 2 или 3 години ?? Колку шо знам , за жал Ласт експедишн се одамна растурени . Како и да е верувам дека одлично си се забавувала .

Свират уште, тек тук.![]()

Не се. Нели тој најјакиот гитарист Кире чинам се викаше, некаде Америка замина и таму остана. Земаат сега експериментираат, едно време беше мислам и Ади Имери.
Аха , а овај Ади да не му е син на Дамир ?