Македонски звучи подобро

• Креатор на темата Креатор на темата Forrest Gump
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:) нема гајле бе уживајте и гласајте како ви душа сака. Победата нити носи милиони, нити па спокојство и мир.Онака тепаме време.
Ќе си барам глас за некоја моја песна понатаму. Должиш веќе. Готово. :P:cool:;)

Последен пат јас скокав на саем на Дабарот, па може има 2 или 3 години.

Пред 2 или 3 години ?? Колку шо знам , за жал Ласт експедишн се одамна растурени . Како и да е верувам дека одлично си се забавувала .

Пред 2 или 3 години ?? Колку шо знам , за жал Ласт експедишн се одамна растурени . Како и да е верувам дека одлично си се забавувала .

Пази ова.

Имаше брат му пишано на фб дека го кандисувале Енко нов албум да снимат. На добар пат била работата, се надевам ќе не изненадат за некое време.

А истата постава е на бендот моментално или ??

Е на настанов бев и скокав на Дабарот. :D

Не се. Нели тој најјакиот гитарист Кире чинам се викаше, некаде Америка замина и таму остана. Земаат сега експериментираат, едно време беше мислам и Ади Имери.

Не се. Нели тој најјакиот гитарист Кире чинам се викаше, некаде Америка замина и таму остана. Земаат сега експериментираат, едно време беше мислам и Ади Имери.

Аха , а овај Ади да не му е син на Дамир ?

1. Во себе умирам - ај за Скипи да се палите толку може и да разберам, ама навистина не сфаќам како тој извештачен начин на пеење на Тајзи и најдебилниот глас кој некогаш сум го чул кај нас може да ви прави мерак? Па и Оскар со Медо Брундо е подобар. :D

2. Ќе изгуби, и треба, ама сепак, во име на детството - Мандарина

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom