- Член од
- 25 мај 2010
- Мислења
- 3.155
- Поени од реакции
- 6.363
па ја кога играв пробни две сезони со Валенсија сакав да го купам, ама отиде у Порто и таму на сезона даваше 3 гола со 3 асистенцији според мене за десно крило тоа е слабо, али за ротација и со плата максимум до 30к може да се пробаMe интересира како се понаша Кандрева на играва. Можам да го договорам да ми дојде без пари следното лето.
после тоа веднаш добив понуда од Болтон кој беше во зоната за испаѓање во Чемпионшип. Таму пак имав само 1 пораз во првите 10 меча
. На крајот од сезоната завршив 4 со 5 бода зад вториот. Е ама сега тука има мал проблем. Знаете она кога тимот го фаќа краткотрајна криза од 3-4 меча кога не можете да победите? Епа мене тоа ми се случи на крајот од сезоната. Во последните 3 меча имав 2 нерешени и 1 пораз. Првиот меч од плеј офот се спасив во последна минута од пораз заврши 1-1 играв во гости. И се ќе беше супер да не ми се повредеше најдобриот лев бек. Вториот меч на домашен терен изгубив 1-0 поради грешка на левиот бек
Сега следнава сезона атакувам на прво место без разлика на се. Следи мала реконструкција во одбраната и неколку засилувања во средниот ред и се враќам во Премиер лига
Единствено шро ме плаши е да не влезам во преголем минус па да ми стават трансфер ембарго и да се чудам. Иначе добив нов сопственик, досега има надградено Тренинг и почна со надградба на стадионот но реши да ги смали младинските категории. Со повеќе вести се слушаме во новата сезона