Football Manager 2014

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
Me интересира како се понаша Кандрева на играва. Можам да го договорам да ми дојде без пари следното лето.
па ја кога играв пробни две сезони со Валенсија сакав да го купам, ама отиде у Порто и таму на сезона даваше 3 гола со 3 асистенцији според мене за десно крило тоа е слабо, али за ротација и со плата максимум до 30к може да се проба

Левандовски види ако не го продолжил договорот со Борусија, пробај си ја среќата мада неверувам дека ќе дојде во Њукасл.

ауу нема шанси бе, а и неам толку многу пари за плата да му дадам, веќе ги договорив Менез, Кандрева и Мусачо. Кога ќе заврши сезоната ќе шитнам едно 3-4 играчи сигурно и плус парите од трансфер буџет ги улагам на некој јак шпиц. Секако зависи дали ќе играм ЛШ, ЕЛ или ќе си останам само во Премиер.

Пукнав од нервози. Почнав со Сандерленд и после 10 меча добив отказ бидејки имав само 1 победа :pos: после тоа веднаш добив понуда од Болтон кој беше во зоната за испаѓање во Чемпионшип. Таму пак имав само 1 пораз во првите 10 меча :eek:. На крајот од сезоната завршив 4 со 5 бода зад вториот. Е ама сега тука има мал проблем. Знаете она кога тимот го фаќа краткотрајна криза од 3-4 меча кога не можете да победите? Епа мене тоа ми се случи на крајот од сезоната. Во последните 3 меча имав 2 нерешени и 1 пораз. Првиот меч од плеј офот се спасив во последна минута од пораз заврши 1-1 играв во гости. И се ќе беше супер да не ми се повредеше најдобриот лев бек. Вториот меч на домашен терен изгубив 1-0 поради грешка на левиот бек :mad: Сега следнава сезона атакувам на прво место без разлика на се. Следи мала реконструкција во одбраната и неколку засилувања во средниот ред и се враќам во Премиер лига :) Единствено шро ме плаши е да не влезам во преголем минус па да ми стават трансфер ембарго и да се чудам. Иначе добив нов сопственик, досега има надградено Тренинг и почна со надградба на стадионот но реши да ги смали младинските категории. Со повеќе вести се слушаме во новата сезона :)

Me интересира како се понаша Кандрева на играва. Можам да го договорам да ми дојде без пари следното лето.

Зимај го одма не се мисли звер е кај мене у Lazio многу добро играше башка е брз а и за добри пари го шитнав некаде 45 милони мислам

Зимај го одма не се мисли звер е кај мене у Lazio многу добро играше башка е брз а и за добри пари го шитнав некаде 45 милони мислам

Договорен е за на лето, он, Менез и Мусачо. :)

Исто ќе ми треба еден јак шпиц, поачер по можност некој што ќе ми гарантира минимум 20 голови.

Договорен е за на лето, он, Менез и Мусачо. :)

Исто ќе ми треба еден јак шпиц, поачер по можност некој што ќе ми гарантира минимум 20 голови.

Види палоски или кркич бојан

Почнувам нова зезона со стандардна формација подготовките поминаа одлично не земав нови играчи зашто повлеков доста од младинската школа така да сеа имам мн млад тим ги продадов бојан кркич за 35 и каванда за 25 милиона овој пат идам на тројна круна еве принтскрин видете ја само возраста на играчиве го препорачувам suso кој може нека го позајми од ливерпул мн добро се развиваS.S. Lazio_ Team Players-4.pngS.S. Lazio_ Tactics Overview-3.pngS.S. Lazio_ Matches Schedule-2.png

Дебито во ЕУ куп со херта помина одлично. Ако некој ја сака тактика слободно нека пише, на прошлата утакмица направив 51 удар кон голот на противникот.
etr7.png
П.С. Го имал некој Алберто Маси во тимот да ми каже како се развива?

Дебито во ЕУ куп со херта помина одлично. Ако некој ја сака тактика слободно нека пише, на прошлата утакмица направив 51 удар кон голот на противникот.

Не дека ми треба имам засега добра тактика ама пратија по пп да ја пробам на некој пријателски меч :) маси сум го немал ама гледам на неколку страници го има како wonderkid така да ако е ефтин пробај го

etr7.png

Дај да видам што тактика играш чисто ме интересира

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom