Football Manager 2014

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
Неможам да добијам работна дозвола за 3-ца играчи,да ти ебам англиското правило...
Се изнервирав многу:mad:

Опасна премиер лигава, 13 коло е веќе а бодовната разлика од 1-9 место е само 9 бода. :)
Сега за сега од 12 одиграни меча 7 победи 4 нерешени и само 1 пораз.

Лига на шампиони 2 утакмици 2 победи : против Тотенхем дома 3-1 и Шахтар на гости 0-2 , следеше дербито против Партизан 2-1 за мојот тим со голови во самиот финиш од натпреварот. Сега не знам колкава среќа ми треба да освојам 1-2 бода во двомечот против Реал во ЛШ :D
Red Star v Partizan_ Overview Overview.png

Значи подобра работа за тренирање живци од овај менаџеров, не постои ! Посебно новава 2014 :)

дали има некој начин да се биде менаџер на некоја македонска екипа ?

Некако Словенија успеа да стигне до 3то место на СП 2014...

oQPIuVH.png

Што мислите за паузата во македонските првенства од декември до фебруари? Дали е добро за тоа време да играм пријателски или да ги одмарам играчиве?

Што мислите за паузата во македонските првенства од декември до фебруари? Дали е добро за тоа време да играм пријателски или да ги одмарам играчиве?
ако играш во европа играј пријателски за да се во форма...А иначе нема потреба...

Me интересира како се понаша Кандрева на играва. Можам да го договорам да ми дојде без пари следното лето.

Момци ајде мал совет. Што мислите за Дибала (дечкото од Палермо)? Добар играч е? Можам да го земам за негде 4-5 милиони што не ми се гледа многу, но скептичен сум како би се снашол во формација со еден шпиц затоа што е ситен играч, брз но послаб физички, а да не збориме за скок игра. Плус финишинг му е 12, а ја барам некој со висок финишинг (рецимо, минимумот е 16). Моментално како напаѓачи ги имам Јелавиќ и Видра (го земав на фри). Од Хрватов ич не сум задоволен, прва сезона даде само 10 гола (имаше пост од преку 11-12 утакмици). И трета опција си го имам Аруна Коне кој планирам да го продадам чим купам напаѓач подобар. И кога сме веќе кај напаѓачите, предлог за некој робусен напаѓач од типот на Лукаку, што може да се купи за максимум 18-10 милиони (иам поголем буџет али гледам да не трошам многу пошто Евертон не се баш јаки финансиски). Ги гледам Папис СИсе (даде 30 гола во ПЛ во првата сезона, али има 29 и тоа ме кочи некако, иначе се зима за негде 11-12). Го ѕирнав Вилфред Бони, даде преку 20 гола за Свонси, он е негде поскап (негде околу лимитот кој го споменав). Сакав да го земам Чичарито, али Јувентус ми го дрпнаа од пред нос, све да им ебам.

Момци ајде мал совет. Што мислите за Дибала (дечкото од Палермо)? Добар играч е? Можам да го земам за негде 4-5 милиони што не ми се гледа многу, но скептичен сум како би се снашол во формација со еден шпиц затоа што е ситен играч, брз но послаб физички, а да не збориме за скок игра. Плус финишинг му е 12, а ја барам некој со висок финишинг (рецимо, минимумот е 16). Моментално како напаѓачи ги имам Јелавиќ и Видра (го земав на фри). Од Хрватов ич не сум задоволен, прва сезона даде само 10 гола (имаше пост од преку 11-12 утакмици). И трета опција си го имам Аруна Коне кој планирам да го продадам чим купам напаѓач подобар. И кога сме веќе кај напаѓачите, предлог за некој робусен напаѓач од типот на Лукаку, што може да се купи за максимум 18-10 милиони (иам поголем буџет али гледам да не трошам многу пошто Евертон не се баш јаки финансиски). Ги гледам Папис СИсе (даде 30 гола во ПЛ во првата сезона, али има 29 и тоа ме кочи некако, иначе се зима за негде 11-12). Го ѕирнав Вилфред Бони, даде преку 20 гола за Свонси, он е негде поскап (негде околу лимитот кој го споменав). Сакав да го земам Чичарито, али Јувентус ми го дрпнаа од пред нос, све да им ебам.

Aко играш со лажна 9ка тогаш зимај го Дибала.
Јас со поачер играм, Сисе ми е онака променлив, како и да е летоска сите пари ги давам на некој јак шпиц.
--- надополнето: 27 ноември 2013 во 21:49 ---
1469871_179557088911530_375243547_n.jpg

Интересна фоткава :icon_mrgr:

37 години а види му ја фацава, сака да го глуми Занети изгледа. :icon_lol:

Шала на страна, интересно е вака да се види на стари години.

Aко играш со лажна 9ка тогаш зимај го Дибала.
Јас со поачер играм, Сисе ми е онака променлив, како и да е летоска сите пари ги давам на некој јак шпиц.
Левандовски види ако не го продолжил договорот со Борусија, пробај си ја среќата мада неверувам дека ќе дојде во Њукасл.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom