Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Се гледа дека Бундес е појака со Леверкузен и Шалке како главни конкуренти за трето место. Или Бундес се состои само од двомеч меѓу Дортмунд и Баерн? Битно имало многу голови во Бундес и ретко која завршувала 0-0. Нормално дека ќе има голови кога еден Леверкузен не знае кај тера во одбрана. Ај во одбрана, ама и во напад не знаеше кај тера.

Се гледа дека Бундес е појака со Леверкузен и Шалке како главни конкуренти за трето место. Или Бундес се состои само од двомеч меѓу Дортмунд и Баерн? Битно имало многу голови во Бундес и ретко која завршувала 0-0. Нормално дека ќе има голови кога еден Леверкузен не знае кај тера во одбрана. Ај во одбрана, ама и во напад не знаеше кај тера.
Преклани колку го изруга Спахиќ зборам за уште додека играше во Шпанија и кога си го плесна автоголот на тебе ми текна :D:D:D:D:D

Преклани колку го изруга Спахиќ зборам за уште додека играше во Шпанија и кога си го плесна автоголот на тебе ми текна :D:D:D:D:D

Мене пак ми текнува еднаш кога се дискутираше која лига е подобра дека правеше споредба дека на Севиља (3-4то место) главен играч во одбраната им е факин Спахич, за разлика од 18-19тиот пласиран Блекбурн со Самба. :D

Мене пак ми текнува еднаш кога се дискутираше која лига е подобра дека правеше споредба дека на Севиља (3-4то место) главен играч во одбраната им е факин Спахич, за разлика од 18-19тиот пласиран Блекбурн со Самба. :D
Е така нешто да. Епа Самба за Спахиќ е Јап Стам ама на црното пари му се правеа во Анжи и КПР :)

Едино шо досега сум сигурен во Премиер Лига е тоа шо бев и на стартот од сезоната. Дека Тотенхем нема шанси да игра ЛШ следна година. Факт ! Повеќето предвидуваа чуда од АВБ и како тој ќе го препороди Тотенхем. Моментално Тотенхем нема никаква концепција, нема никаква формација, ниту пак некој што е способен и врз кого би се градел костурот на тимот. Ги изнакупи Ламела, Ериксен, Паулињо некој си и еден куп несбособњаци. Едино Вокер му вреди во тимот. Коа напаѓаат како да не знаат шо прават. Сеа и од Јунајтед ќе јадат жешки, ако не 6 парчиња, сигурно 4, па да му се соберат 10 парчиња на АВБ од екипите од Манчестер и да се свести дека со Солдадо во нападот не прај ништо.

Баш Вокер му вреди во тимот. Уште еден од низата преценети англиски играчи, кој имаше солидна сезона лани и одма стана играчиште. Ограничен, просечен бек и ништо повеќе.

Imaa sansi da napravat dream team so parite na Bale,namesto toa go prenatrupaa sredniot red pa sega nemoze da im udovoli na site i zatoa koncepcijata e totalno vo aut,,pa barem napagac da kupea,da dades 26 mill za izveduvac na penali c c c.

Реал многу време ги ебаваше околу Бејл, на пазарот не остана ништо интересно а мораа да купат нешто и ајде ламела таленот и уште неколку како него. Солдадо е добар само нема кој да му мести топки.

Баш Вокер му вреди во тимот. Уште еден од низата преценети англиски играчи, кој имаше солидна сезона лани и одма стана играчиште. Ограничен, просечен бек и ништо повеќе.
Да играше Вокер како Вертонген досеа ќе беше на секоја можна статија во Дејли Меил и Сан :D

Абе и Џонсон е таков, сите се такви. Моментално Англија нема класа десен бек. Али од сите тие, особено во одбраната со Доусон на чело... Шо. Е да, го заборајв Вертонген, паметен трансфер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom