Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај Баерн нега ги тепа Евертон 5-0, на пример.
Преклани колку го изруга Спахиќ зборам за уште додека играше во Шпанија и кога си го плесна автоголот на тебе ми текнаСе гледа дека Бундес е појака со Леверкузен и Шалке како главни конкуренти за трето место. Или Бундес се состои само од двомеч меѓу Дортмунд и Баерн? Битно имало многу голови во Бундес и ретко која завршувала 0-0. Нормално дека ќе има голови кога еден Леверкузен не знае кај тера во одбрана. Ај во одбрана, ама и во напад не знаеше кај тера.

Преклани колку го изруга Спахиќ зборам за уште додека играше во Шпанија и кога си го плесна автоголот на тебе ми текна![]()

Е така нешто да. Епа Самба за Спахиќ е Јап Стам ама на црното пари му се правеа во Анжи и КПРМене пак ми текнува еднаш кога се дискутираше која лига е подобра дека правеше споредба дека на Севиља (3-4то место) главен играч во одбраната им е факин Спахич, за разлика од 18-19тиот пласиран Блекбурн со Самба.![]()

Шо убаво си кажа оти Манчестер е Баерн во Англија.![]()

Да играше Вокер како Вертонген досеа ќе беше на секоја можна статија во Дејли Меил и СанБаш Вокер му вреди во тимот. Уште еден од низата преценети англиски играчи, кој имаше солидна сезона лани и одма стана играчиште. Ограничен, просечен бек и ништо повеќе.

Баш Вокер му вреди во тимот. Уште еден од низата преценети англиски играчи, кој имаше солидна сезона лани и одма стана играчиште. Ограничен, просечен бек и ништо повеќе.