Фан клуб - РК Вардар

Бате ФАРАНГ, ти си најсамобендисаното суштество што го имам некогаш сретнато.ПРвата била чиста а вторава начевци се вмешаа и ја наместија а ?
Малце пари се вртеле на ракомет и биле мачкина кашлица за вашиов во ред тоа али утакмициве се редеја за бодови а не за правење пари од кладилници.И кога е милијардер и е моќен кој ќе го натера него да намести ако не сака тој ? Соочи се со тоа дека двата натпревари беа претходно изрежирани 2 за 2 да бидат и тоа којзнае од кога е ова изрежирано ако не и уште кога паднаа во иста група, ништо не ме чуди.

I sto e kjarot od 2 za 2? Vardar ima kade kade pojaka ekipa od metalurg pa pogotovo bez stanic ic da ne pravime muabet. Nemase potreba da mestime i ako mestevme mozese sekoj domasnata da si ja dobie i site srekni. Polesno e da se namesti edna, nego 2. Vo MKD se e mozno, dovolno e da mu kazes na primer nema sala ako ne pustite pa narednite igrajte gi vo stranstvo ili go gubite prvenstvoto ako ne ja pustite, ili ne im gi prodolzuvame vizite (ako pratis rakomet podolgo ke znaes deka mincovci ova ni go imaat praveno, prakano kontroli za vizi pred derbi itn).. Znaci ima kako da ubedis i miljarder (stranec) vo ovaa cudesna zemja. Kolku sakas verglaj ama bez Stanic (a i so nego) metalurg e poslab od Vardar od toa nema beganje.

Не ми е јасно како 200 комити имале карта а не влегле па настанал инцидент.Како може со купена карта да не ги пуштат внатре.Ондак ова е голем пропуст на организаторот.

Не ми е јасно како 200 комити имале карта а не влегле па настанал инцидент.Како може со купена карта да не ги пуштат внатре.Ондак ова е голем пропуст на организаторот.

Деца се пуштале без купени карти, пријатели на редарите и што ти све не... На крај делегатот се побунил дека луге седат на скали и дека не е безбедно. Комесарот за безбедност решил да затвори врати. Џандарите надвор се спукале со Комити што си имале карти. Фаќа време македончето да научи дека ако капацитет е 7000 треба во сала да има 7000 со КАРТИ. Ако е местена неќеш навивачка група во сала тоа сигурно

Преговорите околу местењето очигледно нема да привршат набрзо на форумов :D. Сега веќе „знаете“ дека е наместено, само полемиката е дали двете или само втората :cool:. Туку видете, газда Сергеј прејудицира кој ни го фрли столчето на терен :giggle:

http://www.mkd.mk/sport/rakomet/sam...donija-imashe-jasna-fotografija-od-incidentot

Преговорите околу местењето очогледно нема да привршат набрзо на форумов :D. Сега веќе „знаете“ дека е наместено, само полемиката е дали двете или само втората :cool:. Туку видете, газда Сергеј прејудицира кој ни го фрли столчето на терен :giggle:

http://www.mkd.mk/sport/rakomet/sam...donija-imashe-jasna-fotografija-od-incidentot

Секоја чест Вардарец до коска, ко Вујо си ги брани КОМИТИ :P

Се направи од мравка слон. столче што не погоди никого. Голема работа. 20 секунди прекин. Ке не казнат 10 000 е и толку. Не уби човек...

Преговорите околу местењето очигледно нема да привршат набрзо на форумов :D. Сега веќе „знаете“ дека е наместено, само полемиката е дали двете или само втората :cool:. Туку видете, газда Сергеј прејудицира кој ни го фрли столчето на терен :giggle:

Па и он увиде со какви луѓе си има работа.Дека тоа е селски тим со селски манири.Нова Македонија на цела насловна ја има сликата барем така видов кога бев до трафика.
Можам да замислам што се пишува внатре во весникот :facepalm:
Ама полека полека им се ближи крајот и на Минчовци,Бекстејџовци и остали срања кои се тука присутни само да го омаловажуваат и плукаат противникот а својот двор да го прикажуваат како "чист".

I sto e kjarot od 2 za 2? Vardar ima kade kade pojaka ekipa od metalurg pa pogotovo bez stanic ic da ne pravime muabet. Nemase potreba da mestime i ako mestevme mozese sekoj domasnata da si ja dobie i site srekni. Polesno e da se namesti edna, nego 2. Vo MKD se e mozno, dovolno e da mu kazes na primer nema sala ako ne pustite pa narednite igrajte gi vo stranstvo ili go gubite prvenstvoto ako ne ja pustite, ili ne im gi prodolzuvame vizite (ako pratis rakomet podolgo ke znaes deka mincovci ova ni go imaat praveno, prakano kontroli za vizi pred derbi itn).. Znaci ima kako da ubedis i miljarder (stranec) vo ovaa cudesna zemja. Kolku sakas verglaj ama bez Stanic (a i so nego) metalurg e poslab od Vardar od toa nema beganje.

Значи двете утакмици се наместени 100% и можеби поочигледно ќе беше двете да завршеја со со домашна победа.Еве изгледај го првото полувреме од првата и после дојди и речи дека не е местено? Значи металург го игра истото што вардар го играше некни во второ.Неизградени шутеви од 10метри,одење на пробивања и уште колку само грешни подавања и фрлање на топката право во ваши раце.И немој да ми речеш дека тоа било така ради вашата брилијантна игра.Кога вие играте слабо местено било а кога истото го игра металург се било чисто вие сте играле мн јако и затоа металург играл слабо.Е не,мене баш уште првата ми беше ептен сомнителна прибидејќи металург играше како на ревијален меч + зачинет со мн глупави грешки.Едноставно неможев да си поверувам дека тоа го играат освен ако не е намерно.и пред некој да ме направи Пират :D да пишам дека не сум навивач на Металург и ова е мое гледиште онака неутрално...

Значи двете утакмици се наместени 100% и можеби поочигледно ќе беше двете да завршеја со со домашна победа.Еве изгледај го првото полувреме од првата и после дојди и речи дека не е местено? Значи металург го игра истото што вардар го играше некни во второ.Неизградени шутеви од 10метри,одење на пробивања и уште колку само грешни подавања и фрлање на топката право во ваши раце.И немој да ми речеш дека тоа било така ради вашата брилијантна игра.Кога вие играте слабо местено било а кога истото го игра металург се било чисто вие сте играле мн јако и затоа металург играл слабо.Е не,мене баш уште првата ми беше ептен сомнителна прибидејќи металург играше како на ревијален меч + зачинет со мн глупави грешки.Едноставно неможев да си поверувам дека тоа го играат освен ако не е намерно.и пред некој да ме направи Пират :D да пишам дека не сум навивач на Металург и ова е мое гледиште онака неутрално...
Што тропаш глупости бе, шутираа од неизградени позиции затоа што не можеа да дојдат ДО ПОЗИЦИЈА ЗА ШУТ. За Вардар во одбрана тогаш играше Растворцев, а завчера Душебаев, разликата е од овде до Марс.
Ние немавме шутеви од неизградени позиции, туку имавме 6 зицери за 15 минути кои ги утнавме, или поубаво кажано Мијатовиќ ни ги одбрани.

Да да баш ревијален меч играа, затоа Гоце Георгиевски сакаше да се тепа со судијата, затоа цела клупа скокаше цело време и Чокре зема стол за да го гаѓа судијата.

Најако екога збори некој што не ни бил во сала :facepalm:

@Nicky Santoro На се она што ти кажа Коњаникот само ќе додам дека Доне ги пцуеше на тајмаут во белград кога вардарци се заебаваа со партизан на тотално небитна утакмица а со металург и он и Самс си кутеа на тајмаутите у второ полувреме. На еден мислам не ни стана Доне.

Прво полувреме ги надигравме и тек така второ заборавија да играат, да додаваат, да шутираат... Нема везе, бидна секако.

Јасно ми е дека не си пират, ти си уште еден мајмун (од пп) што го мрази Вардар :P

Секоја чест Вардарец до коска, ко Вујо си ги брани КОМИТИ :P

Се направи од мравка слон. столче што не погоди никого. Голема работа. 20 секунди прекин. Ке не казнат 10 000 е и толку. Не уби човек...

:facepalm::facepalm::facepalm: X 100. ФРЛА СТОЛ НА ТЕРЕН ПО ПРОТИВНИЧКИ ИГРАЧ. ЛИГА НА ШАМПИОНИ!!!??? Ако си го видел ова некаде на друго место, прати ми и ќе направам што сакаш.

Малце ги мешаш работите друже.. Како тоа може да се докажува дека некој не крадел?! Се докажува дека крадел. Ај ти докажи ми дека ПСЖ - Барселона не беше местена. Или на пример Вакер Тун - Вардар, Металург - Динамо, која било. Се додека нема доказ за тоа, не може да се тврди дека постоело. Ова со Ванчо што сите се фаќате не беше воопшто така. Бев во М1 блокот и акцијата се одвиваше пред мене. Топката сосема случајно дојде до Ванчо, не дека тој се бореше против било кого во скок игра.. а и Страхиња направи се што можеше да спречи гол. А ако веќе местеле, зошто баш таа топка ќе му ја пуштеле на Ванчо кога и онака Металург веќе имаше безбедна предност. А ти секако дека имаш право да веруваш во што сакаш, кој ти го оспори тоа?

Исто како што ти имаш право да веруваш дека не е наместен. Чекај, каде пишува дека не се докажува спротивното?
Случајно... готово, завршив овде.
--- надополнето: 26 ноември 2013 во 18:04 ---
А ти имаш доказ дека е наместен? :) Пред две години што ни се случи во Автокоманда, мислам дека на полувреме беше нерешено или еден гол разлика а си отидовме со - 6/7 (не се сеќавам точно нека ме поправи некој) па титулата беше решена, џабе се играше втората на Кале :)

Немам, исто како што немате и вие да го тврдите спротивното :)

Немам, исто како што немате и вие да го тврдите спротивното :)

Па тоа и јас го зборам, дали беше местена или не со сигурност тешко дека ќе дознаеме, остана да си нагаѓаме :)

:facepalm::facepalm::facepalm: X 100. ФРЛА СТОЛ НА ТЕРЕН ПО ПРОТИВНИЧКИ ИГРАЧ. ЛИГА НА ШАМПИОНИ!!!??? Ако си го видел ова некаде на друго место, прати ми и ќе направам што сакаш.

БББ кога идеа на утакмици на РК Загреб имаа влетано во терен и тепано се пред себе :cool:

Не би зборел Самсоненко само од памет, до сега нашиот клуб не се покажал луд како спротивниот табор. Него, нели дечкото се срчкал со Ванчо, а неколку дена пред натпреварот за Ванчо имаше прилог од Бекстејџ како фамилијарен човек, жена му го испофали... Не знам кај прочитав, на некои и 1.000 евра да им дадеш ќе направат таква глупост, или да им ветиш нешто друго... Којзнае, особено поради тоа што и Сајбер рече дека прв пат му се случува ова на дечкото и не е таков.А одма по настанот, цела клупа трчаше кај делегатот и судијата да бара прекин, како договорени.

Доколку не биде уапсен при толку камери и снимања, и јавни слики, и не биде казнет дечкото, нешто ќе смрди...

Не би зборел Самсоненко само од памет, до сега нашиот клуб не се покажал луд како спротивниот табор. Него, нели дечкото се срчкал со Ванчо, а неколку дена пред натпреварот за Ванчо имаше прилог од Бекстејџ како фамилијарен човек, жена му го испофали... Не знам кај прочитав, на некои и 1.000 евра да им дадеш ќе направат таква глупост, или да им ветиш нешто друго... Којзнае, особено поради тоа што и Сајбер рече дека прв пат му се случува ова на дечкото и не е таков.А одма по настанот, цела клупа трчаше кај делегатот и судијата да бара прекин, како договорени.

Доколку не биде уапсен при толку камери и снимања, и јавни слики, и не биде казнет дечкото, нешто ќе смрди...
Блада Самс овојпат :)
Нема везе тоа што го збори, дечкото што го фрли столот живот дава за Вардар :)
Во претходна ситуација си размениле неколку пцовки со Ванчо и затоа кога дојде во близина Димовски, овој прво фрли со стиропор, па Ванчо одново му пререче нешто (можев и јас да го видам како збори), по што типов фрли стол во терен.
Ванчо изигра тактички затоа што во тој момент ние се враќавме во игра и дојдовме на -3 ако не се лажам или -4. Вака тактички и на наша глупост украдоа време во кое можеа да ја прекинат нашата еуфорија и серија на теренот и практично да ја решат утакмицата :)
Фрлениот стол им дојде како кец на десетка, ние се враќавме во утакмица, направивме глупост, и они си добија можност уште пред време да го сдобијат мечот (нешто за кое немаше основа) или бар малце да добијат на време.

Намерно они јавија дека Вугринец го гаѓале, за да не го вмешаат Ванчо во случајот. Кој беше во сала знае дека Ванчо се накурчи после фрлениот стол и ја рогна топката во заштитната мрежа на нивниот гол.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom