Фан клуб - РК Вардар

Онаков Станиќ ко на последниве 2 утакмици ни у Рк Драчево не би го сакал. Топка не фати наркоманот...

Онаков Станиќ ко на последниве 2 утакмици ни у Рк Драчево не би го сакал. Топка не фати наркоманот...

Мислиш дека стварно до толку не го бива? :) Станиќ е договорен веќе, (не мора да значи во Вардар) памтете ми го зборот :)

What if Колдинг заврши прв во нивната група и се паднеме со нив во осмина финале и им се реваншираме за поразот пред 4 години? o_O

What if Колдинг заврши прв во нивната група и се паднеме со нив во осмина финале и им се реваншираме за поразот пред 4 години? o_O

Тогаш сигурно дека ќе бидеш недостапен на форумов :icon_mrgr:...
...Барем некое време :D

Дечки, да не барам низ темава, каде може да се купи дрес од Рк Вардар, а и од Жрк Вардар и по која цена?

1453271_407489666020154_239167881_n.jpg

Дечки, да не барам низ темава, каде може да се купи дрес од Рк Вардар, а и од Жрк Вардар и по која цена?

Се продаваат фан-дресови не оригинални по цена од 600 денари, за време на утакмица, на штанд :)

Сите знаеме зашто не фати топка...

А Диви зашо не фати топка, или пратен е од Металург ради тоа :icon_mrgr: :pos:
Дај не заебавајте не исплескаа поштено, и ја поише би сакал да е местена зошто не ми се верува дека може толку очајно да изиграме.... Второ полувреме не личевме на екипа, посебно последните 5-10 минути кога педерите ја направија разликата....

А Диви зашо не фати топка, или пратен е од Металург ради тоа :icon_mrgr: :pos:
Дај не заебавајте не исплескаа поштено, и ја поише би сакал да е местена зошто не ми се верува дека може толку очајно да изиграме.... Второ полувреме не личевме на екипа, посебно последните 5-10 минути кога педерите ја направија разликата....

Еј, да не бидам и јас погрешно сфатен, не реков јас дека е местена :icon_mrgr: само мислам дека Станиќ во моментов курац го боли, воопшто не се ни замара, не верувам баш дека е до толку надвор од форма, 5 топки да не може да фати, али времето ќе покаже, може и за ова сум грешка :)

Никогаш не сум верувал во местенки,но ова вчера беше апла видливо. Помирен натпревар од оној вчера мегу Вардар и Металург немало. Да не ме сфатите и такви треба да бидат мирни без влечење на судии,мегусебни кошкања,но она вчера беше премирно.
На Лазаров и Душебаев им испаѓаше топката како првпат да играат ракомет,потоа пребрзи шутеви на Карачиќ дирекно во голман. Уште првиот дуел ми беше сомнителен,но по она вчера сугурен сум дека имаше матни игри.
За инцидентот глупо е да се плука по комити кога поединец е виновен и треба најригорозно да се казни како од институциите така и од самите комити кои треба да не му дозволат да се појави повеѓе на нивна трибина.

Ако ти фрли некој од играчите :icon_mrgr:

Абе не му влевај лажна надеж, ако ти се верува што се сум праел последно коло со Турново за дрес да добијам... Значи бев у нивна соблекувална 1 минута, дур не ме избркаа, ги чекав на нивни излез и од секој поединечно барав капче,дрес што било значи ама само утешна слика за спомен си добив, што не е воопшто мала работа, тогаш знам добри саат време бев таму и закаснив на рк со Металург кога се играше на Кале. Ова е за ФК ама истово ти е и за РК, дресови од играчите, освен ако не си род со нив или не дај боже инвалид скраја да е тешко, многу тешко :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom