Gregor
Оbserver
- Член од
- 6 февруари 2013
- Мислења
- 1.021
- Поени од реакции
- 1.935
I love the smell of possible ПМФ sobiraнка in the evening
![]()
![Подмолен :sneaky: :sneaky:](/styles/default/xenforo/smilies/sneaky.png)
I love the smell of possible ПМФ sobiraнка in the evening
![]()
wat?I love the smell of possible ПМФ sobiraнка in the evening
![]()
Не ти препорачувам ниедна книга на македонски..Лесно бе, ќе немаш гајле.
Кажи ми, дали имаш некои од преведените книги во .pdf, конкретно термодинамика и молекуларна физика, другo исто што ме занима е то каде може да ја најдам Квантна механика 1 и 2 од Ивановски?
Не знам на кој смер си, ама прашај ги математичарите, сеуште дел од збирките (па и некои книги) им се на РускиTi be Sabja koga diplomirashe shto materijalov ti bil na pazi, Ruski![]()
Toa na smeрови кај што нема наукаКнига на Македонски на ПМФ
Се знае како иде, учебник на Српски или Хрватски, збирка на Руски или Англиски![]()
Ајде и мене кажи ми те молам....Имаш ПП![]()
http://www.fizika.pmf.ukim.edu.mk/index.php/mk-MK/Кај можам да најдам што предмети има на смеровиве по физика?И да, технички смер не е технички ако барем еден испит не си спремал со руски збирки
![]()
Стварно?Кај можам да најдам што предмети има на смеровиве по физика?![]()
StudentskiPrashanja - SignalНека си иби мајката!
Има некој (јак) математичар, да ми помогне за неколку задачи?
Нека се обрати во ПП, please.
Не ме бива за математика многу па затоа можеби и ќе бидам изруган... ама малку покасно ќе ги напишам....StudentskiPrashanja - Signal![]()
Eve kje vidime.. ako go vidi signalot matematicharov nashНе ме бива за математика многу па затоа можеби и ќе бидам изруган... ама малку покасно ќе ги напишам....
За мене ќе биде од голема помош ако ми ги реши некој..., а за некој од што се лесни...
За саат-два ги пишувам!