Doctor Who

• Креатор на темата Креатор на темата Intex
  • Време на започнување Време на започнување
Се ближи денот. Ќе им текни ќе пуштат некое сличке на фб да се хајпниме уште толку.

1461181_753929624621067_770560861_n.png

"Hello boys" - Canton Everett Delaware III :D
Уште нецели две сезони до #SaveTheDay, I can do this!

Или поточно, Google Whodle-от. :D

Играта на прво играње ја завршив за 6:08. Почнав со Еклстоун, но ме фати еден Далек па се регенерирав во Тенант.

Го најдов на групата, верувам дека повеќето го имате изгледано, ама нека стои. :D

Алооо кај сте? :D
Феноменална епизода, одлично направено! Значи таман за годишнината одлично се покажаа! Одамна ме нема обземено толку некоја епизода!
Два пати ја гледав, еднаш без превод, еднаш со англиски, сега чекам хрватски да стават! :icon_lol:
The promise
1422509_588782151176480_589035546_n.jpg

едит: на претходните страници знам плачев по Тенант, а сега ми текна дека неам пишано за тоа колку ми се вовлече под кожа Мет! За неколку епизоди и тој ми стана подеднакво интересен и забавен како Дејвид! Одлично го имаат одберено, ќе ми фали и тој сега :(

И да, само Ејми фалеше во епизодава.

Јака епизодка, страшно добар пресврт и уживанција додека ги гледав Тенант и Смит заедно. Ја за преводи се обратив кај њот кој не само шо не ми помогна туку и ме фејкспојлна. Шо ти се вика модератор, еј!!

capture-20131124-204817.png
царои!

лел енџру најслаткиот момент си го ставил

епизодата факинг 10/10

и јас 2 пати ја гледав, стрим, и еве сабајле

само ќе кажам МОФАТ Е ЦАР!

beautifully, beautifully written

Веќе сè сте кажале. :X3:
И јас ја гледав вчера на стрим, и вечерва пак. Верувам уште многу пати ќе ја изгледам додека не излезе christmas special-от, зашто едноставно е неверојатна! Уживав во сите сцени. :love:
И да, се согласувам, Ејми фалеше...

Сега си ставам за задача да ги изгледам епизодите со "старите" доктори. :cool:

ај и овде да си кажам да ме исхејтате...I DID NOT LIKE IT !!! :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom