Алооо кај сте?
Феноменална епизода, одлично направено! Значи таман за годишнината одлично се покажаа! Одамна ме нема обземено толку некоја епизода!
Два пати ја гледав, еднаш без превод, еднаш со англиски, сега чекам хрватски да стават!
The promise
едит: на претходните страници знам плачев по Тенант, а сега ми текна дека неам пишано за тоа колку ми се вовлече под кожа Мет! За неколку епизоди и тој ми стана подеднакво интересен и забавен како Дејвид! Одлично го имаат одберено, ќе ми фали и тој сега
Јака епизодка, страшно добар пресврт и уживанција додека ги гледав Тенант и Смит заедно. Ја за преводи се обратив кај њот кој не само шо не ми помогна туку и ме фејкспојлна. Шо ти се вика модератор, еј!!
Веќе сè сте кажале.
И јас ја гледав вчера на стрим, и вечерва пак. Верувам уште многу пати ќе ја изгледам додека не излезе christmas special-от, зашто едноставно е неверојатна! Уживав во сите сцени.
И да, се согласувам, Ејми фалеше...
Сега си ставам за задача да ги изгледам епизодите со "старите" доктори.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.