A
AnFem
Гостин
Не бе, трола овој Гоуст. Нема шанси некој да е толку глуп.
тебе колку и да се трудам неможам да те стигнам,што те мачи толку што си скината ? остани џубре до крајаНе бе, трола овој Гоуст. Нема шанси некој да е толку глуп.
на пример две девојки подеднакво ти прават мерак и си неодлучен, па дознаваш едната дека е невина а другата дека веќе се рокала со неколкумина.А што е со нас мажите ?
Срам и резил ако си невин до првата брачна ноќ. Ех оваа пусто наше општество..
И незнам што менува и што е со тоа добивање повеќе поени ако е девица девојката до првата брачна ноќ..
Мене конкретно и не ми смета тоа.
Баравме современ и американски живот, па сега редно е да молчиме !
Таа што е појакана пример две девојки подеднакво ти прават мерак и си неодлучен, па дознаваш едната дека е невина а другата дека веќе се рокала со неколкумина.
која би ја одбрал?!
немора да значи дека бараме стрикно невина али сакале да признаете или не си влечат некој поен повеќе невините кај машките
Не сум бе, се чувам за во брак.тебе колку и да се трудам неможам да те стигнам,што те мачи толку што си скината ? остани џубре до краја
без дипломатски одговори, ти реков подеднакво ти прават мерак.Таа што е појака
И така беше докажано дека водата е мокра...Не сум бе, се чувам за во брак.
Тачно.немора да значи дека бараме стрикно невина али сакале да признаете или не си влечат некој поен повеќе невините кај машките
Невината,во денешно време стварно е раритет да имаш секс со невина!на пример две девојки подеднакво ти прават мерак и си неодлучен, па дознаваш едната дека е невина а другата дека веќе се рокала со неколкумина.
која би ја одбрал?!
немора да значи дека бараме стрикно невина али сакале да признаете или не си влечат некој поен повеќе невините кај машките
Me замисли малце. Невината ( искрено )без дипломатски одговори, ти реков подеднакво ти прават мерак.
Многу ќе разочараш со твојот избор..Me замисли малце. Невината ( искрено )
ЗнамМногу ќе разочараш со твојот избор..
1. Ти мислиш дека тоа што го кажуваш е точно, но спореди го твоето размислување со расмислувањето на нас останатите членови и ќе забележиш дека тоа е 1 : 1000..... од таму размисли зошто само ти размислуваш поинаку од другите и дали си грешка или неПријател,топло ти препорачувам пред да почнеш да лаеш,врати се поназад на страните и види што имам напишано,еве конкретно врати се на страна 68 од истава тема и прочитај го последниот пост од таа страна што го имам напишано (помош: со големи болдирани букви е напишан).Затоа во иднина не лај туку согледај ги целосно моите гледишта и ако може да приметиш јас до сега секогаш употребував БИ ТРЕБАЛО а не МОРА.Фала на разбирањето
--- надополнето: 24 ноември 2013 во 13:30 ---
Неможам да дадам затоа што не знам,не сум ни истражувал а бога ми не ме ни интересирало да ти кажам.Гледаш дека јас не се дрзнувам да коментирам и давам одговори за нешто во што немам познавање.