Има ли се уште такви женски што се чуваат за прва брачна ноќ?

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Није монотонија што ме ночас убија,
то је телегонија, није монотонија...:pos:

Ми текнува порано со една другарка, коа ќе се скаравме со некого, си ја препејувавме Боби баш ми е гајле и го мењавме текстот во зависност од околностите, па еве по овој повод една веризја и за Ghostleader

Се скаравме вчера со Ghostleader,
нека си мисли ќе патам
гените што му ги должам,
поштенски ќе му ги вратам
ме нарече зборови такви
какви што не сум ни чула
ете замислете рече
дека сум обична дроља

Ghostleader баш ми е гајле
нема да плачам по тебе
нека сум дроља но ти си
едно несигурно бебе
Ghostleader, се што ми рече
знам јас е масло на рускиот клип
клипот не скара и сега ти си
еден неписмен тип. :pos:

Знам дека сум ептен офтопик, ама темава е и онака отидена у курац.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.279
Поени од реакции
23.909
Доказ за постоењето на телегонијата кај луѓето.
Баш сега ке ја постирав кога ете гледам ти ме претекна:).
Ништо нека дојди тука на форумот да и објасниме какви се последиците од телегонијата и како можеш да се заразиш.
За лек уште немаме најдено;)

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
:vozbud::vozbud::vozbud: Штом си дозволи сунѓерот да те мајтапи слободно избриши си го акаунтот не го заслужуваш . :tapp:
Сунѓерот уште еднаш да се роди нема ни во состојба на сонување или халуцинација да може мене да ме заебава :) едноставно не се замарам... ги читам коментарите и уживам :D

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Сунѓерот уште еднаш да се роди нема ни во состојба на сонување или халуцинација да може мене да ме заебава :) едноставно не се замарам... ги читам коментарите и уживам :D
Јас не те заебавам, туку ти се обраќам на твое ниво.... патем уживај си, уживај си, уживајќи може ќе ти текне нешто паметно па пак ќе го споделиш со нас ;)

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Јас не те заебавам, туку ти се обраќам на твое ниво.... патем уживај си, уживај си, уживајќи може ќе ти текне нешто паметно па пак ќе го споделиш со нас ;)
Имај и ти храброст (ако си машко ако не си ти се простува) па изнеси искрено и директно како мене некој свој став за нешто,ете ПАМЕТНО НЕШТО :) ти си затворен во себе,немаш смелост да го искажеш она што го сакаш и мислиш за да не бидеш исмејуван од некого овде.Тоа е разликата меѓу мене и тебе пријател/ке што живееш на дното на океанот :) :) :) кога подобро ќе размислам,баш ,,на дното на океанот" :)

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209

Пер морам да те прашам нешо. Али озбилно те прашувам. Дали според телегонијата сите кучиња се џукели?

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Пер морам да те прашам нешо. Али озбилно те прашувам. Дали според телегонијата сите кучиња се џукели?
хахахахахаххааххаха :D ja на што ти личим ? на ветенинар или зоолог :D?

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209
хахахахахаххааххаха :D ja на што ти личим ? на ветенинар или зоолог :D?

Па не, мислев дека е општо прашање. Али еве, дај ми статистичка евиденција за мулато деца на двајца бели родители у Америка под услов да нема во фамилијата црнци предци. И ова би требало да е општо.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Имај и ти храброст (ако си машко ако не си ти се простува) па изнеси искрено и директно како мене некој свој став за нешто,ете ПАМЕТНО НЕШТО :) ти си затворен во себе,немаш смелост да го искажеш она што го сакаш и мислиш за да не бидеш исмејуван од некого овде.Тоа е разликата меѓу мене и тебе пријател/ке што живееш на дното на океанот :) :) :) кога подобро ќе размислам,баш ,,на дното на океанот" :)
Од твојве ставови пролив фатив ;)

Онтопик: Еве ти го и моето мислење...... секој со своето тело може што сака да прави, никој друг за тоа не одлучува. 21 век сме, мажите и жените се рамноправни..... некоја ако сака да се чува до брачна ноќ ок, ако не пак ок, тоа е нејзина работа... доста ми се твоите научни сфаќања и истражувања, задржи си ги засебе и проучи дали ти треба да бидеш невин или не или тоа е твое право или за секунда стави се на местото на некоја жена, иако сме мажи, сепак сите сме луѓе.

И малце олабави, ЖИВЕЈ ГО ЖИВОТОТ ;)

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643

Онтопик: Еве ти го и моето мислење...... секој со своето тело може што сака да прави, никој друг за тоа не одлучува. 21 век сме, мажите и жените се рамноправни..... некоја ако сака да се чува до брачна ноќ ок, ако не пак ок, тоа е нејзина работа... доста ми се твоите научни сфаќања и истражувања, задржи си ги засебе и проучи дали ти треба да бидеш невин или не или тоа е твое право или за секунда стави се на местото на некоја жена, иако сме мажи, сепак сите сме луѓе.

Пријател,топло ти препорачувам пред да почнеш да лаеш,врати се поназад на страните и види што имам напишано,еве конкретно врати се на страна 68 од истава тема и прочитај го последниот пост од таа страна што го имам напишано (помош: со големи болдирани букви е напишан).Затоа во иднина не лај туку согледај ги целосно моите гледишта и ако може да приметиш јас до сега секогаш употребував БИ ТРЕБАЛО а не МОРА.Фала на разбирањето :)
--- надополнето: 24 ноември 2013 во 13:30 ---
Па не, мислев дека е општо прашање. Али еве, дај ми статистичка евиденција за мулато деца на двајца бели родители у Америка под услов да нема во фамилијата црнци предци. И ова би требало да е општо.
Неможам да дадам затоа што не знам,не сум ни истражувал а бога ми не ме ни интересирало да ти кажам.Гледаш дека јас не се дрзнувам да коментирам и давам одговори за нешто во што немам познавање.

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803

Му кажа убаво Бобче, браво!:cuc:

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.597
Поени од реакции
11.617
да точно е, невините поише поени добиваат кај машките кои сакаат да ги оженат и слично, останатите се со пониска цена така и они се чуствуваат па затоа се мн против кога некој ке рече дека сака невина :)
у ова време во кое живееме е сеедно дали е невина или не е, го нема срамот од минатиот век затоа "жените" се пуштија у акција уште од 14годишна возраст.
слободно може да се каже дека денес поголеми ебачишта се жените него ли мажите.

јас немам ништо против тоа што не се чуваат, против сум она што уште на 14год се коваат ко штуки

Keepitreal

И сега ?....
Член од
18 септември 2012
Мислења
386
Поени од реакции
371
А што е со нас мажите ?
Срам и резил ако си невин до првата брачна ноќ. Ех оваа пусто наше општество..
И незнам што менува и што е со тоа добивање повеќе поени ако е девица девојката до првата брачна ноќ..
Мене конкретно и не ми смета тоа.

Баравме современ и американски живот, па сега редно е да молчиме !

Kajgana Shop

На врв Bottom