Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
како е дечки? :D
ги одравме кладилниците денеска :vozbud:
да не се цитирам од поназад, сите знаете шо и на колку изиграв.
мајорка 1х
лас палмас х2 и
бенфика 1х за 5000 ден
имам чисти 10000 и чоколатце :)
за утре тргам 3000 и НАЈВЕРОЈАТНО ќе продолжам со 7000 за да не бидам на нула во однос на првиот влог од новата серија :)
фала ви на сите за довербата, мило ми е шо ви помогнав да се офајдите, со здравје да си трошите парињата, се надевам дека серијата ќе продолжи.
за утре имам пак една информација од другар ми, ама треба да се консултирам со него вечерва и ако ми даде добра причина за играње, ја постирам тука. до утре, поздрав на сите ви посакувам пријатна вечер и голем поздрав до ставро, кој пак промаши, овој пат дека ќе паднам на тикетот.

пс. ко ќе си дојди батево го носиме на стриптиз, можи, а ако влези и оваа за утре шо ми ја дава, му плаќам со 2 истоврмено да си се омези :D
чао :)

ovie cruzeiro kako im popustat na vasco de gama da tepat od avion se gleda ,, igracite ispagat samo za da napravat nekakva sansa za vasco cc e sea se igrase vasco 1 , ulozi kukja zemi uste edna :pos:

чист фикс си беше 1 само денес падна доста коефициентот..види само меѓусебе колку трансфери имаат правено и е јасно..на овие им треба доста, гостите шампиони секако.

како е дечки? :D
ги одравме кладилниците денеска :vozbud:
да не се цитирам од поназад, сите знаете шо и на колку изиграв.
мајорка 1х
лас палмас х2 и
бенфика 1х за 5000 ден
имам чисти 10000 и чоколатце :)
за утре тргам 3000 и НАЈВЕРОЈАТНО ќе продолжам со 7000 за да не бидам на нула во однос на првиот влог од новата серија :)
фала ви на сите за довербата, мило ми е шо ви помогнав да се офајдите, со здравје да си трошите парињата, се надевам дека серијата ќе продолжи.
за утре имам пак една информација од другар ми, ама треба да се консултирам со него вечерва и ако ми даде добра причина за играње, ја постирам тука. до утре, поздрав на сите ви посакувам пријатна вечер и голем поздрав до ставро, кој пак промаши, овој пат дека ќе паднам на тикетот.

пс. ко ќе си дојди батево го носиме на стриптиз, можи, а ако влези и оваа за утре шо ми ја дава, му плаќам со 2 истоврмено да си се омези :D
чао :)

Фала бате за мајорка 1 и лас палмас 2 на 1000 добивка 3850 скромно (y)

Полека со следењево на Мафо ќе го урочите :D

Шахтјор - Севастопол 2+ ПП @2.10 Моцарт
(Т1 2+ ПП @ 2.25)

Мислам дека ќе се обидат веднаш да осигураат победа уште во прво полувреме и да мислат за натпреварот ЛШ.
Џабе е вака кога ретко играм сингл.
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1569-2595419-1138
Се мислев дали да ја играм Верона од 0-3 или да даде 1 гол Верона :sick:
На друго Њукасал 1, Свонси 2, Арсенал Т1, Шахтјор 1&2+ПП, Сандерленд 0-2, Хул 0-2, Флитвуд ГГ&3+ и Аугсбург ГГ:tapp:

Livorno juventus x-2 4.60
Standart Mons 1-1/3+ 2.20
Paok Aris x-1 4.50
Man cyty tottonehm 1-1 2.60
Nant Monaco 2 2.30

Луѓе ви додадов внесување на вашата лозинка, што првиот пат ја избравте, пред да внесувате типови. Да го организираме ова малку :D

Во текот на денот ќе додадам и сметање на поени, да не стојат секаде 80 поени.

И кажете ми дали се сложувате да ги намалиме типовите на 3 на ден. Вака приметив дека ратата на промашување во 4тиот и 5тиот додаден тип е доста поголема од останатите, така да ги сметам тие за изсилени типови. Исто со 5 типа на дена 90 тип може да се направат за 2 недели, а имаме време дур до нова година. Лајкнете го постов ако ви се допаѓа оваа идеја.

Луѓе ви додадов внесување на вашата лозинка, што првиот пат ја избравте, пред да внесувате типови. Да го организираме ова малку :D

Во текот на денот ќе додадам и сметање на поени, да не стојат секаде 80 поени.

И кажете ми дали се сложувате да ги намалиме типовите на 3 на ден. Вака приметив дека ратата на промашување во 4тиот и 5тиот додаден тип е доста поголема од останатите, така да ги сметам тие за изсилени типови. Исто со 5 типа на дена 90 тип може да се направат за 2 недели, а имаме време дур до нова година. Лајкнете го постов ако ви се допаѓа оваа идеја.

Fatal error: Call to undefined method mysqli::floatval() in C:\Inetpub\vhosts\ipopust.mk\httpdocs\tip\dodadi_tip.php on line 49
Zosto ne moze da se postavat tipovi?mi vadi ova..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom