Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Страната за типување не работи кај мене.

http://ipopust.mk/tip/

Работи.

Само ќе треба изгледа да се ресетира пак кога ќе биде фул средено. зашто еве сега викаат дека некој не ставал типови а има :)

@0C0FFEEBABE другар стави алерт бокс пред сабмитирањето на натпреварот во случај некој да стисне по грешка, ќе има уште еден чекор "Дали сте сигурни"

Следно во иднина може да се стаи и едитирање на типот (со тајмпстамп кога е едитирано за да нема манипулации) во случај некој да згреши нешто.

И среди го ова со типувањето за да не се ставаат типови на др :)
--- надополнето: 23 ноември 2013 во 12:24 ---
Странава за типување не ја отвара, сабајлево беше добра. И уште нешто, коа ке кликнеш на својот ник, наведе дека треба да внесеш лозинка, мене не ми се појавува таква опција освен со клик на првиот наведен ник.

Пошто некој си пишал пасворд на твојот ник и сеа уствари ти не си ти.

Да не планира некој Анжи да ги брка до крај на сезона ? :D
16 кола 0 победи :ROFLMAO:

Сеа едно девојче пред мене уплати 50 ливчиња,ја знам од по кладилнициве хроничен коцкар:D,требаше да и пријдам да ги споимо силите:).Ама реакцијата на таа што работеше на шалтер беше:pos::pos:.

дечки од бет365 некој сте извале пари, гледам многу заебанции ми бараат на новиов акаунт, стариот не ми е активен оти не ја користам повеќе таа картица.
И со данокот што е ова, немој да треба да плаќаме и данок.

http://ipopust.mk/tip/

Работи.

Само ќе треба изгледа да се ресетира пак кога ќе биде фул средено. зашто еве сега викаат дека некој не ставал типови а има :)

@0C0FFEEBABE другар стави алерт бокс пред сабмитирањето на натпреварот во случај некој да стисне по грешка, ќе има уште еден чекор "Дали сте сигурни"

Следно во иднина може да се стаи и едитирање на типот (со тајмпстамп кога е едитирано за да нема манипулации) во случај некој да згреши нешто.

И среди го ова со типувањето за да не се ставаат типови на др :)
--- надополнето: 23 ноември 2013 во 12:24 ---

Пошто некој си пишал пасворд на твојот ник и сеа уствари ти не си ти.

Страната не беше достапна бидејќи правев нешто.

Инаку ептен ми е избрзана страницата зато уште нема работи. Викендов да го фатиме, па од понеделник ќе има најава и ажурирање. До тогаш играјте фер само кај вас, ќе биде поправено се.

Страната не беше достапна бидејќи правев нешто.

Инаку ептен ми е избрзана страницата зато уште нема работи. Викендов да го фатиме, па од понеделник ќе има најава и ажурирање. До тогаш играјте фер само кај вас, ќе биде поправено се.

Јас до сега не сум испратил ниту еден тип, а имам 80 поени, и уште еден пријавен тип.

Изгледа некој мисли дека ич не ме бива, па ми помага со добитни типови. Кој и да бил, му благодарам. :pos:

Јас до сега не сум испратил ниту еден тип, а имам 80 поени, и уште еден пријавен тип.

Изгледа некој мисли дека ич не ме бива, па ми помага со добитни типови. Кој и да бил, му благодарам. :pos:
На сите пиши ова 80 поени бе :facepalm:

Спарта прага 1 1.55
шахтјор 1и 3+ 1.45
порто 1 1.2
Спорт Ресифе х2 1.22
тикетче едно 3.3 koef

Така е и јас имам 80. Ајде да го направиме сефтето со првиот тип :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom