Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Да знаеш само сега овој Бирса што утна..

Ја гледав...
Толку шанси да се промашеле :tapp:
Па и Запата на крајот :facepalm:

Ајде барем Атлетико 1 и 3+ да влези колку да ја вратам уплатата

Да даде господ да ви се сруши соблекувалната бе Милан, да умрете сите... од марс се виде дека не сакаат гол да дадат..

Незнам зошто не би сакале да дадат гол.... Нас едноставно тешко ни е да сфатиме дека оваа сезона Милан е само една просечна екипа кој е третирана како фаворит од калдилниците за ние да си паѓаме на неа во надеж - Еве сега мора да им тргне.

Незнам зошто не би сакале да дадат гол.... Нас едноставно тешко ни е да сфатиме дека оваа сезона Милан е само една просечна екипа кој е третирана како фаворит од калдилниците за ние да си паѓаме на неа во надеж - Еве сега мора да им тргне.

Го виде изразот на лицето на Алегри на крај? Играчите му свртеа грб, утре лета Алегри.

Ako ne te zaebaat tvoite,nema koj drug.
Denje Hoffenhaim za gol,sega najtragicno Milan 1t12+..ovaa sigurno e nekoja kletva,tolku da ne Se sakalo,ncncnc

Не постоеше чоек што не ја пиша Милан..види ги што прават свињите сите добивки ми летнаа заради овие гнасите..ах ѓубриња

Јас не ја пишав, не ни помислив они ти се банана тим. Се чудам како уште ги бркате таквите.
Чувај парите и врзи од два дена, за утре јуве ти е стуб па и партизан а изгледа тоа и ќе одиграм утре за посолидна уплата. Манчестерофци ти се исто така со полесен инвалидитет па ги чкртам од одма
И имам еден сингл за сутра, РНК Сплит 2ка или Х2 врзана со партизан или јуве, ќе видиме сабајле:)

Го виде изразот на лицето на Алегри на крај? Играчите му свртеа грб, утре лета Алегри.

Што е крив Алегри кога има дебили во тимот.. Значи од 15 шута што упатија фудбалериве на Милан 13 завршија надвор од рамките на голот .. Што сакаш повеќе ...

Од поразот од Парма не ги гледам немам живци иако навивам за Милан. Денес искрено бев убеден дека ќе победат и ги врзав дури на две ливчиња (што ретко правам да ставам иста утакмица на две ливчиња) само они ме бутнаа, среќа бар на едно го следев олаф па не сум во минус денес. Сума сумараум за денес Англија фаворитите поминаа, Шпанија исто, си тепаа и Галата, Легија, Днипро, ЦЗ, Генк, ПСЖ... доста утакмици од кои можеа да се направат солидни ливчиња.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom