Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Едни лица ми кажаа дека утре Вардар - Металург ќе биде голем Х (ракомет) ... Луѓево се блиски до раководството (не толку со Самсоненко, туку други од раководство) .. Јас исто така на страна размислив и си викам така највеќе би им одговарало.. Што знам, јас ќе ја турам за вас не знам..
--- надополнето: 23 ноември 2013 во 20:56 ---

И после Италијаните местеле, како не ... :LOL:

И за претходниот дуел имаше исти муабети па си излезе за Вардар. Јас ке играм за Вардар пак па со среќа :D

На резултати Бенфика ја пишува 0-0, а на xscores 1-0. Колку е всушност?

На резултати Бенфика ја пишува 0-0, а на xscores 1-0. Колку е всушност?

На резултати закочено е, вика дека Милан и Наполи не ни почнале. Гледам сега на futbol24.com 1:0 води од 73 минута со гол на Матиќ

Што е со белгијанциве бе! маме да им ебам!
Дај нека ја вртат Зулте последна ја чекам матер да им ебам !

И за претходниот дуел имаше исти муабети па си излезе за Вардар. Јас ке играм за Вардар пак па со среќа :D

Ok тоа, али кога ќе размислиш, им треба само Х на нашиве и двете ќе бидат пласирани понатаму (башка Вардар у најмала рака 3 би бил, нема шанса позади Металург да испадне и било каков резултат да биде) ... Сигурен сум дека паднал некој договор, како првата во Сеха што ја наместија (Дибиров утна зицер за 29-28, а крило од негов калибар не би го промашил цел гол притоа знаејќи дава голови од кај сака и шутира колку сака :ROFLMAO: ) ..

Не е нормално колку среќа имаат овие Национал.
Порто го имам 1-1, мислев ке запнат порано да го решат мечот, ама не сака топката у голот засега...
Сега фали уште гол да им набута Национал на среќа.

Милан мислат да даваат гол или пак ќе има плачење и колнење?..

Па и оние Порто понесериозна екипа немам видено..ќе изградат добра акција и на 20-30 метри некој ќе се изглупира..треба малце дисциплина да му се невиди

Епа коа додавам утакмици место да си ги играм само тие шо ги мислам .........
Ебати Лионот ебати 11000 ми зема

Генерално денес добри резултати, многу фаворити излегоја, а тоа значи утре ке не јебаат добро

Да денес освен Холанганиве што и така треба да се избегнуваат скоро сите фаворити по другите лиги си тепаа. Како за беља денес правев експерименти :)

Генерално денес добри резултати, многу фаворити излегоја, а тоа значи утре ке не јебаат добро

Не постоеше чоек што не ја пиша Милан..види ги што прават свињите сите добивки ми летнаа заради овие гнасите..ах ѓубриња

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom