Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Basel-Thun 3+ (и двата тима даваат и примаат голови)
Napoli-Parma 1 (отсуствуваат од кај Парма играчи,a Наполи после поразот од Јуве ке проба да се врати во игра со победава)
Аrsenal-Southampton 1 (око ми ја фати оваа утакмица со убав коеф)
Мilan-Genoa X п.п (со оглед на тоа колку тапа фудбал играaт и двете екипи во поглед на погодоци)
Аlmeria-Real M 2-2 (Barca има повредени играчи,сигурно Реал ке нагази за да ја намали разликата)
Cercle Bruge-Lierse 1 (Lierse во гости нема победа и има само 2 гола дадени, се надевам нема денес да прават чуда коефициент 2 -.- :D )
Verona-Chievo 1 (најризична утакмица, коеф 2.20 во ЗК Киево е последен Верона 6-та но може да му пушти дека се од ист град но Верона дома има 6 поб,0 нер, 0 пор а Киево во гости 0 поб,2нер,4 пор )

Коефициент 72.87 во ЗК. Јас го играв,ако некој игра нешо слично со среќа :)

Офф овие Петерборо мизерии ... непоразени беа 10 кола сега 4 со ред не можат да победат против боза екипи .:facepalm:

И сега како оди означувањето дека е погоден типот? Нели треба тоа автоматски да оди?

Бари вчера имаше во Спортлајф 2.45 за Т1 2+, а денес беше паднат на 2.15. Затоа во Моцарт на 2.3 ја означив овде :D. Ми тргна со овие Сериа Б, 4 натпревари по ред Т1 2+ изиграни 4 добитни.

Јаооо ако излезат Реал и Милан ќе ги затворам бетадриа :) , од овој робинхуд препишав услов во системот до сега 4 од 4 големи коефициенти... ајмо Реал ајмо Милан

И сега како оди означувањето дека е погоден типот? Нели треба тоа автоматски да оди?

На крајот на денот ги внесувам сите резултати и тогаш ќе се обо соодветно. Така и се обезбедува да има максимум 5 типа дневно, ако сега го обележам ко добитен или не, ќе можеш до вечер уште утакмици да ставаш :)

На крајот на денот ги внесувам сите резултати и тогаш ќе се обо соодветно. Така и се обезбедува да има максимум 5 типа дневно, ако сега го обележам ко добитен или не, ќе можеш до вечер уште утакмици да ставаш :)

Епа и сега нели можам?

Епа и сега нели можам?

Можеш максимум 5. Во секој момент можеш да имаш максимум 5 натпревари што чиј исход уште не е внесен, така да ако внесеш 5 натпревари и јас валидирам некој од нив во текот на денот, ќе можеш веднаш да внесуваш нови во истиот ден а тоа нели не е идејата. Затоа ќе ги внесувам резултатите навечер, околу полноќ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom