Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Аз со два играчи помалку постигнува два гола.

Холандија и се е можно :coffee:

Едит: ПСВ губи со играч повеќе.

Не знам што да кажам.

@olaf
Мајсторе секоја ти чест, ти симнувам капа!
Дај боже да продолжиш вака и да фаќаш уште многу повеќе затоа што си фер и споделуваш со нас такви информации, заслужуваш да те прати среќата.
Уште еднаш браво и за тебе и за другар ти, и друг пат исто така сподели со нас, немој да не заборавиш :D

А ПСВ со играч повеќе прима, ој разбери ги... мило ми е што не ги ирам веќе 3-4 кола холанџаните...не ни планиран оваа сезона..

А ја ја чекам 1 аз и сеа паѓам у чудни стања

Дајте ми линк за снукер бе, се утепав барајки неможе да најдам...

Срамота ќе биде ако ме заебе и мене на спортска само Бенфика (ја имам да победи) после трите титули лани кои ги изгуби во 3 натпревари од кои 2 во 90+

Срамота ќе биде ако ме заебе и мене на спортска само Бенфика (ја имам да победи) после трите титули лани кои ги изгуби во 3 натпревари од кои 2 во 90+

И натаму на натпреваров нема шут во рамките на голот. Во вакви случаеви доволно е еднаш да се шутне, само прашање е дали ќе се случи тоа и на која статива :D

И натаму на натпреваров нема шут во рамките на голот. Во вакви случаеви доволно е еднаш да се шутне, само прашање е дали ќе се случи тоа и на која статива :D

Абе подобро да гледам натпревар од 5та лига Италија отколку дерби на Португалија. И што е најтрагично само таа ќе ме заебе на едно ептен јако ливче

Едни лица ми кажаа дека утре Вардар - Металург ќе биде голем Х (ракомет) ... Луѓево се блиски до раководството (не толку со Самсоненко, туку други од раководство) .. Јас исто така на страна размислив и си викам така највеќе би им одговарало.. Што знам, јас ќе ја турам за вас не знам..
--- надополнето: 23 ноември 2013 во 20:56 ---
Абе подобро да гледам натпревар од 5та лига Италија отколку дерби на Португалија. И што е најтрагично само таа ќе ме заебе на едно ептен јако ливче

И после Италијаните местеле, како не ... :LOL:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom