Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Кога сме кај кратки препораки, The Great Beauty, ептен ме бендиса, од глума до камера, хумор, поента... Топ 3 ми е до сега од годинава, 9ка

http://www.imdb.com/title/tt2358891/

На интернет го барав но нема никаква солидна снимка, ај ако знаеш прати ми, сакам да го гледам со врвна снимка, Сорентино мора да се гледа со добар квалитет :)

The Counselor ептен чуден филм. Како еден дел да е на Ридли Скот, друг на некој аматер, па после пак Скот седнал..
Се надевам дека со филмов Ридли Скот сакал да прати некоја порака пошто ако е поинаку стварно не ја гледам поентава на филмов. А не е ептен лош ама...
Завршува филмот и не знаеш што да мислиш за истиот.

This is the end, е можеби најлошиот филм што сум го гледал воопшто, значи филмов е тотално без никава концепција, и ме чуди како можеле толку звучни имиња да се нафатат да бидат дел од него.
Значи филмов не спаѓа ви ниедна категорија, ниту е комедија , ниту хорор, треба да се измисли посебна категорија за него од типот на "филмски жанр - Најглупо потрошените два часа од мојот живот"

The Counselor ептен чуден филм. Како еден дел да е на Ридли Скот, друг на некој аматер, па после пак Скот седнал..
Се надевам дека со филмов Ридли Скот сакал да прати некоја порака пошто ако е поинаку стварно не ја гледам поентава на филмов. А не е ептен лош ама...
Завршува филмот и не знаеш што да мислиш за истиот.

Ептен е лош, најлош филм што го иам глеано годинава.

Ај решете се сега кој ви е најлош филм, па после пишете :ROFLMAO:

Шурле, секој си има различен ;).

Дај отвори една тема најлош филм за 2013 и таму ке дебатираме

Јасно тоа ама смешно ми падна три поста по ред не порвразно
"Најлош филм што сум го гледал е X"

"Според мене Y е најлош филм што сум го гледал"

"Дефинитивно Z е најлош филм годинава"

Добра идеа за тема ама има време негде при крај на декември се отвараат такви теми за најдобар/најлош :)

The To Do list ми е најсрање филм, не само за 2013, туку за цел 20ти и 21ви век... иако сакам тинејџерски филмови, овој е толку големо срање, што уште на самиот почеток на филмот размислував да го исклучам, некако издржав до 60та минута, па го исклучив.:гомце:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom