Windows Phone Apps/Games

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/nokia-music/f5874252-1f04-4c3f-a335-4fa3b7b85329

086e832f-57fb-4a99-b4b1-36eb7a4ee473
9b1ca75c-06f3-4933-bc87-5a5c99c8c4b5

Во Nokia Music апликацијава, како би можело да се стави lyrics како на сликава, и каде да го најдам equaliser-ов ? проверив истава верзија ја имам, не е до тоа...

Стави слушалки и оди во settings/audio и имаш контрола на equaliser-от :)

А за текстот треба да си претплатен на Nokia Music мислам

Новата Talking Tom и на Windows Phone.

3d429661-1422-4a1a-9a2a-6bc0e044b561
5705cd37-27e1-4f8a-9ab0-7c35d7f8c3df

talkingtomqr.png

Што се случи со Hill Climb Racing, пред еден месец ја пуштија за сите вин 8 уреди и изјавиле дека работеле на брзо пуштање и на wp и немаат други известувања.
Инаку штета што многу од игрите се аутдејтирани, се надевам дека ќе си ги отворат очите и ќе почнат да се замараат со wp бидејки од ден на ден се зголемуваат корисниците.

Клик на сликата за инстаграм. Линкот ќе биде пуштен наредниве 48 часа :)

Сликата не се прикажува :)
А и линкот не работи... :)

Уште не е пуштен линкот за корисниците. Се чека само да кажат кога. Но тој ќе биде линкот. Највероватно за брзо време :)

Некој да ме просветли како можам да видам кој е онлајн на Viber за Win Phone? Моментално ми ги покажува сите контакти слично како во именикот... И како да проверам кога даден контакт бил последно online? 100% сум сигурен дека има таква опција во Viber за iOS, а ја има и во верзијата за Android... невервам дека ја нема во WP верзијата, најверојатно неможам да ја најдам.

п.с. ова со инстаграмот е одлично + ако знајш да го искомбинираш со Nokia Creative Studio има да биди топ :) едвај чекам да го пробам

Нема сеуште опција да видиш кој е онлајн на вибер. Со оглет на тоа што вибер постојано добива надградби за wp, ќе биде средено тоа за брзо време.

Одвај чекам да направам споредба помеѓу Instagram и 6tag. Не во однос на функционалноста, туку во квалитетот на фотографиите.
Баш ме интересира каква ќе биде разликата при објавување на 2 идентични фотографии преку 6tag и преку Instagram. Убеден сум дека преку Instagram фотографиите ќе имаат подобар квалитет :)

И јас се надевам на подобар квалитет (официјална):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom