- Член од
- 1 февруари 2012
- Мислења
- 3.678
- Поени од реакции
- 4.208
Паа не се осекав да му дадам баш чиста деветка а чуствував дека заслужува повеке од 8+ па мораше вакaPreciziraj.. tocno 8.7 ili 8.731420123..

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Паа не се осекав да му дадам баш чиста деветка а чуствував дека заслужува повеке од 8+ па мораше вакaPreciziraj.. tocno 8.7 ili 8.731420123..

Wot ги р'чка сите, и по пораки им запнува за оцени да дадат, многу му е битно. И мене ме убеди, џубре. А убаво си дававме бумбари и малини...Епа тоа е, ако се најдам прозван, секогаш пробувам да одговорам, незнам зошто некои се интересираат толку многу како и зошто ги оценувам филмовите...![]()
Wot ги р'чка сите, и по пораки им запнува за оцени да дадат, многу му е битно. И мене ме убеди, џубре. А убаво си дававме бумбари и малини...

Не ми се верува дека потрошив 2часа гладајќи го The Mortal Instruments: City of Bones ,лоша глума ,клишеа,досада во изобилие владее. Не знам како се нафатила Ленката и Џонатан да глумат во ваков филм.Единствено СФ беа добрички. Препорака :не го гледајте
Wot ги р'чка сите, и по пораки им запнува за оцени да дадат, многу му е битно. И мене ме убеди, џубре. А убаво си дававме бумбари и малини...

Ептен ме бендиса Blue JasmineКејт Бланшет изглуми врвно и мислам треба да има номинација за Оскар. Ептен добар филм, еден од најдобрите на Вуди. Инаку еве моја листа од неговите филмови што имам гледано од најдобар кон најлош. (знам дека од постарите најдобри не сум гледал многу, така да имам уште бааги за гледање
)
1. Vicky Cristina Barcelona
2. Hannah and Her Sisters
3. Blue Jasmine
4. Midnight in Paris
5. Scoop
6. You Will Meet a Tall Dark Stranger
7. Match Point
8. To Rome With Love
9. Melinda and Melinda
x. Whatever Works

лесни, магични, feel good баш.