Преценети и филмови што не се за ситеја па мислев за сајсајд има само потценети и преценети
Calm your ovaries, сеуште не.Повторно да прашам за Don Jon...
Дали конечно ќе можам да го гледам?
Preciziraj.. tocno 8.7 ili 8.731420123..Prisoners прејак,во тензии бев од почетокот до крајот,јаки пресврти,солидна глума,8.7
ја па мислев за сајсајд има само потценети и преценети
Епа тоа е, ако се најдам прозван, секогаш пробувам да одговорам, незнам зошто некои се интересираат толку многу како и зошто ги оценувам филмовите...Впечатоците на форум после гледање филм:
Повеќе мислев на оцената 8.7 од минатата странаЕпа тоа е, ако се најдам прозван, секогаш пробувам да одговорам, незнам зошто некои се интересираат толку многу како и зошто ги оценувам филмовите...
4 Months, 3 Weeks and 2 DaysМислам дека @wot ќе го обожава Only lovers left aliveДобар филм, арт вампирско-рок-ен-рол филмче, Џим Џармуш стајл ол оувер. Тилда Свинтон одлична како и секогаш, п.с салата беше до столче преполна!
Child's Pose, одлично романско филмче, ме бендиса, ама некако не ми е на рамо со Blue is the warmest... ако гледаме добитници на реномирани фестивали, инаку овој добил Златна мечка во Берлин годинава. Препорака и за двата коа ќе излезат скринери
Зад ридовите го глеав лани, добар стварно, Романците имат предобра кинематографија. Овој првиот одамна ми е у watch листата ќе се глеа кат тад4 Months, 3 Weeks and 2 Days
Beyond the Hills
И овие ти се слични драми како Child's Pose, плус подобри... Only lovers left alive, и јас се изненадив од полната сала
Паа не се осекав да му дадам баш чиста деветка а чуствував дека заслужува повеке од 8+ па мораше вакaPreciziraj.. tocno 8.7 ili 8.731420123..
Wot ги р'чка сите, и по пораки им запнува за оцени да дадат, многу му е битно. И мене ме убеди, џубре. А убаво си дававме бумбари и малини...Епа тоа е, ако се најдам прозван, секогаш пробувам да одговорам, незнам зошто некои се интересираат толку многу како и зошто ги оценувам филмовите...
Wot ги р'чка сите, и по пораки им запнува за оцени да дадат, многу му е битно. И мене ме убеди, џубре. А убаво си дававме бумбари и малини...