si me izmesal, albanec sum, ne sum sloven.Kako tvojot incestoiden narod od Cecenija?
si me izmesal, albanec sum, ne sum sloven.Kako tvojot incestoiden narod od Cecenija?
Ne si od dobrite, ke da si od drugite.si me izmesal, albanec sum, ne sum sloven.
Ако според теоријата сите луѓе тргнале од Африка, а Карпатите се Средна Европа нели пологично е да веќе тие поминале од тука?za razlika od nekoi koi mesto jazik zboruvale so mimiki i mesto meso jadele koreni vo karpati.
do koga? do koga de pocnam da bidam na najteskite drogi i da kazuvam deka vie ste antickite makedonci i grujo e direkten naslednik na aleksandar i deka albancite se od cecenija, ili armenija, ili afrika, ili kaj bese drugo...?Ако според теоријата сите луѓе тргнале од Африка, а Карпатите се Средна Европа нели пологично е да веќе тие поминале од тука?
До кога со тие бајки за Словени и препливување на Дунав со сламки. Ах бе деца, уште цицате.
ziti majka?Ne si od dobrite, ke da si od drugite.
Не сум Македонец по националност. Само Географски сум Македонец, дека овој дел од Македонија е дел од истоимената Географска Област Македонија.do koga? do koga de pocnam da bidam na najteskite drogi i da kazuvam deka vie ste antickite makedonci i grujo e direkten naslednik na aleksandar i deka albancite se od cecenija, ili armenija, ili afrika, ili kaj bese drugo...?
Не сум Македонец по националност. Само Географски сум Македонец, дека овој дел од Македонија е дел од истоимената Географска Област Македонија.
По однос на другото јас ја застапувам теоријата дека сите се мешани на Балканот, а тезата за хомогени наорди е чиста утка.
Нека мислат што сакаат. Иначе ни самите не знаат дека при налетот од Турците кога продирале на Балканот добар дел од населението претежно Католици им бега Јужна Италија, Сардинија и малце Малта. А Илирската теза е наметната од Енвер Хоџа во период на тешка изолација.Pa ne e bas taka. Eve orkive velat tie se homogeni, a toa znaci sive ovie vekovi ne se mesale so nikogo, a ostanale izolirani poradi planinite za da ostanat cisti. Onaka kako sto anglicanite si ostanuvaa cisti so parenje pomegu bliski rodnini za cista angliska krv. I guess orks love to keep it in the family.
sto ima vrska sega albanskata istorija so mesanosta na narodite vo balkanot?Не сум Македонец по националност. Само Географски сум Македонец, дека овој дел од Македонија е дел од истоимената Географска Област Македонија.
По однос на другото јас ја застапувам теоријата дека сите се мешани на Балканот, а тезата за хомогени народи е чиста утка.
Повеќе од што мислиш. Дека пред да дојдат Турците на Балканот, а и во тоа време не ПОСТОЈАТ НАЦИОНАЛНОСТИ луѓето се индифитикувале според религијата или местото каде што потекнуваат ( Географски ). Нациите се производ на 19 век...sto ima vrska sega albanskata istorija so mesanosta na narodite vo balkanot?
sto ima vrska sega albanskata istorija so mesanosta na narodite vo balkanot?
oti ti licno ne si ilirec. Si mesavina od sloveni, turci, tatari, ostrogoti, vizigoti, germanci , iliri itn itn
Што се брукаш овде жити се??? Кога странските историчари тврделе дека албанците се потомци на илирите ни дедото на Енвер не постоел...Нека мислат што сакаат. Иначе ни самите не знаат дека при налетот од Турците кога продирале на Балканот добар дел од населението претежно Католици им бега Јужна Италија, Сардинија и малце Малта. А Илирската теза е наметната од Енвер Хоџа во период на тешка изолација.
Се извинувам за off-topic:Ако според теоријата сите луѓе тргнале од Африка, а Карпатите се Средна Европа нели пологично е да веќе тие поминале од тука?
До кога со тие бајки за Словени и препливување на Дунав со сламки. Ах бе деца, уште цицате.