НБА Сезона 2013/2014

• Креатор на темата Креатор на темата grande-juve
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14?

• Бостон Селтикс

Гласови: 2 2,5%
  • Њујорк Никс

• Чикаго Булс

Гласови: 17 21,5%
  • Мајами Хит

Гласови: 17 21,5%
  • Сан Антонио Спарс

Гласови: 9 11,4%
  • Индијана Пејсерс

Гласови: 1 1,3%
  • Хјустон Рокетс

• Оклахома Сити Тандер

Гласови: 8 10,1%
  • Денвер Нагетс

• Лос Анџелес Клиперс

Гласови: 5 6,3%
  • Лос Анџелес Лејкерс

Гласови: 6 7,6%
  • Голденс Стејт Вориорс

Гласови: 0 0,0%
  • Бруклин Нетс

• Атланта Хоукс / Перо Антиќ

Гласови: 6 7,6%
  • Мемфис Гризлис

• Вкупно гласачи
    79
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Сакал ти или некел, се менуваат генерациите, доагаат нови сили и играчи во НБА и незначи дека ако некој не куца или нема атрактивен стил на игра не е ѕвезда и не заслужува да биде на ол старот.

Аман бе, каде кажав вакво нешто? ;)
Поентата ми беше да ве потсетам дека All-Star е ревијална заебанција од утакмица, каде учествуваат НАЈПОПУЛАРНИТЕ кошаркари. All-Star не е избор од најдобри кошаркари.

Гласаат гледачите, делумно и новинарите, ама во основа секогаш на фановите им се дава да ги видат најбараните играчи. Од тој аспект, често има стуации каде подобри играчи не идат на All-Star натпревар... иако се моментално подобри. Заради тоа, иако последните години во Вашингтон не беше во најдобра форма, Џордан беше на секој All-Star се до конечната пензија. Исто ќе биде и со Коби.

Во оваа фаза на кариерата, несомнено е дека има подобри од Коби... но погоди што? Гледачите сакаат да го видат него! ;)

Антич пак на клупа цел меч :ROFLMAO:
Минесота и Индијана годинава ќе бидат dark horses во лигава.
Кевин Лав претерано потценет играч можеби не се вика ЛеБрон или Дерик ама мора медиумиве да му обрнат поголемо внимание заради квалитетот кој го поседува.

Антич пак на клупа цел меч :ROFLMAO:
Минесота и Индијана годинава ќе бидат dark horses во лигава.
Кевин Лав претерано потценет играч можеби не се вика ЛеБрон или Дерик ама мора медиумиве да му обрнат поголемо внимание заради квалитетот кој го поседува.

Pacers dark horse? Dude , Индијана со години игра во плејофот и станува збор за квалитетна екипа. Не е прв фаворит ко пример Спарси и Хит, ама дефинитивно спаѓа во екипи кои ќе догураат далеку во плејофот.

Кај има статистики за играчи од ноќешниве средби да видам кој колку поени дал ?
Кликаш на утакмицата пример Бостон vs Минесота и под видеото имаш Box-score :D

Ваљда на ова мислеше.

Кај има статистики за играчи од ноќешниве средби да видам кој колку поени дал ?

На nba.com одбери од кој натпревар сакаш да видош статистика па потоа одбери Box score.

Кликаш на утакмицата пример Бостон vs Минесота и под видеото имаш Box-score :D

Ваљда на ова мислеше.

Абе сајт дај ми,нешто кај што може да видам,на резултати и на лајвскор нема ништо,освен вкупна статистика на тимот,јас барам за секој играч поединечно што играл ноќеска :D

Абе сајт дај ми,нешто кај што може да видам,на резултати и на лајвскор нема ништо,освен вкупна статистика на тимот,јас барам за секој играч поединечно што играл ноќеска :D
На rezultati.com имаш статистика на играчите па ваљда ќе ти е по кејф.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom