Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
го виде некој голот на Локи на денешните тренинзи со Шпанија ? masterpiece
Успешност на пасови има повисока од Видал и Погба. Плус, се враќа од повреда, беше отсутен близу 2 месеци, и не ми е јасно што е толку тоа што смета кај Маркизио? Маркизио е дете на Јуве, Погба реално сметам дека максимум уште нареднава сезона ќе игра за Јуве (едино, ако Ањели не го нарани Раиола со некое милионче). Само кога ќе дојде тоа време треба да се искешира одлично, и Јуве да има ќар од зделката и да ги реинвестира парите.Maла статистика околу дебатата Погба vs Маркизио, стварно го нема никаде сезонава.
![]()
Успешност на пасови има повисока од Видал и Погба. Плус, се враќа од повреда, беше отсутен близу 2 месеци, и не ми е јасно што е толку тоа што смета кај Маркизио? Маркизио е дете на Јуве, Погба реално сметам дека максимум уште нареднава сезона ќе игра за Јуве (едино, ако Ањели не го нарани Раиола со некое милионче). Само кога ќе дојде тоа време треба да се искешира одлично, и Јуве да има ќар од зделката и да ги реинвестира парите.
Чекај, а само затоа што е дете на Јуве треба доживотно ли да седи во клубот? .
Успешност на пасови има повисока од Видал и Погба. Плус, се враќа од повреда, беше отсутен близу 2 месеци, и не ми е јасно што е толку тоа што смета кај Маркизио? Маркизио е дете на Јуве, Погба реално сметам дека максимум уште нареднава сезона ќе игра за Јуве (едино, ако Ањели не го нарани Раиола со некое милионче). Само кога ќе дојде тоа време треба да се искешира одлично, и Јуве да има ќар од зделката и да ги реинвестира парите.
Vibe напиша:I wouldn't sell Marchisio for any money TBH...The Pogba movement is crazy.He's good,but Marchisio is better no doubt...Anyone who thinks Pogba is better only watch football where the ball is.
Цела одбрана, ама буквално цела ни е недостапна во моментот. Барзаљи се повредил вчера против Германија и ќе се утврди неговата состојба во следните денови. Киелини и Лихштајнер уште се повредени, а Бонучи и Огбона се казнети за наредниот натпревар во лигата.
![]()