Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Ја гледа некој „Justified“? Гледам има добри оценки а не сум слушнал за неа.

Изгледав 2 епизоди, и ја прекинав, (незнам зошто) премалце за да дадам оцена, ми делуваше солидно.

Ја гледа некој „Justified“? Гледам има добри оценки а не сум слушнал за неа.

Jaс ја гледам, добра е.
Се мислев подолг период дали да ја гледам или не, ама ја почнав некаде у февруар и ја изглеав набрзина.
4 сезони се поминати, 5-та во Јануари/Февруари мислам.

Bron/Broen засега е фантастична, moody e, има добра атмосфера. Конечно слично после Killing.

Инаку денес гледав пилот од еден ситком, од креаторот на Scrubs и dr. Cox пак во споредна.
@џимеј ako ti se glea nesto so laugh track i si vo giving-a-chance raspolozenie.
http://www.imdb.com/title/tt2763286/?ref_=nv_sr_1

Едвај чекам да почнат Almost Human i Mob City, се најавуваат како добри серии, па да видиме што ќе излезе од нив. Има што да се гледа крајот на Ноември и целиот декември инаку.

Едвај чекам да почнат Almost Human i Mob City, се најавуваат како добри серии, па да видиме што ќе излезе од нив. Има што да се гледа крајот на Ноември и целиот декември инаку.

Mислам дека прочитав дека е одложена за одгодина, и конечно се одлучија за име, проектот почна како L.A. Noir па премина во Lost Angeles па ете најнекреативно сега на крај во Mob City.
T-Bag и Shane oд Walking Dead good enough for me.

mobcityposter.jpg

Mислам дека прочитав дека е одложена за одгодина, и конечно се одлучија за име, проектот почна како L.A. Noir па премина во Lost Angeles па ете најнекреативно сега на крај во Mob City.
T-Bag и Shane oд Walking Dead good enough for me.

на википедија и еписоде календар вели дека премиерта е на 4ти декември. Немам читано за одложување.

Ghost со Деми Мур и Свејзи ќе биде серија...

Ghost со Мег Рајан и Свејзи ќе биде серија...

Чекај сеа ,Мег рајан ке глуми во серијата? Или мислеше на Деми Мур
--- надополнето: 15 ноември 2013 во 15:58 ---
Alpha House треба да излезе денес/утре ,го гледав пилотот летоска и многу ме бендиса. Политичка драма за неколкумина конгресмени кој живеат заедно во куќа во Вашингтон , Џон Гудман глуми и другиот каст е добар. Alpha House е серија на амазон и првично само таму ке биде достапна ,али ке се најде некој кој ке и направи рип.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom