ДК
сакам на точно 12 дена пред моето 2 годишно постоење тука, да го посветам 3000-от пост на тебе.
Искрено, после мојот прв пост, мислев дека ќе добијам неколку одговори, ќе кажам Фала и чао форум. Но имаше нешто што ме повлече да останам, некоја чудна форумска душа.
Поздрав, благодарам што сте тука и секое добро во животот за цела администрација, сите членови, албанците, атеистите, мрсните бугари, металните велешани

, забеганите типови од Религија заедно со најдобриот модератор, дечките од Музика (да, bot и ти

), стрпливите одговорни во Филм, oдличните професионалци, полупрофесионалци и аматери во Фотографија, готвачите кои овој ебан режим на билдање ми го прават потежок, сите вистински фанови во Фудбал, фан-клубот Баерн Минхен што му дава шмек плус на навивањето за Баерн, како и многуте луѓе во Информатичка технологија од кои можеш да добиеш помош или совет за се. И секако до момците и девојките од мојот подфорум - Интернет и мрежи, кои го прават модерирањето уживање.
Многу ми е криво и се чувствувам некако чудно зошто верувам дека солиден дел од вас нема да запознаам никогаш надвор од вашите никови и аватари. Но се надевам дека ќе имам прилики да го поправам тоа, барем до некаде.
Извинете за се што сум ви згрешил, благодарност до сите кои ми помогнале на било кој начин.
Фала ви дечки и девојки што го правите овој форум НАЈДОБРИОТ во нашиот интернет простор.