Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
ДК

сакам на точно 12 дена пред моето 2 годишно постоење тука, да го посветам 3000-от пост на тебе.

Искрено, после мојот прв пост, мислев дека ќе добијам неколку одговори, ќе кажам Фала и чао форум. Но имаше нешто што ме повлече да останам, некоја чудна форумска душа.

Поздрав, благодарам што сте тука и секое добро во животот за цела администрација, сите членови, албанците, атеистите, мрсните бугари, металните велешани :icon_lol:, забеганите типови од Религија заедно со најдобриот модератор, дечките од Музика (да, bot и ти :) ), стрпливите одговорни во Филм, oдличните професионалци, полупрофесионалци и аматери во Фотографија, готвачите кои овој ебан режим на билдање ми го прават потежок, сите вистински фанови во Фудбал, фан-клубот Баерн Минхен што му дава шмек плус на навивањето за Баерн, како и многуте луѓе во Информатичка технологија од кои можеш да добиеш помош или совет за се. И секако до момците и девојките од мојот подфорум - Интернет и мрежи, кои го прават модерирањето уживање.
Многу ми е криво и се чувствувам некако чудно зошто верувам дека солиден дел од вас нема да запознаам никогаш надвор од вашите никови и аватари. Но се надевам дека ќе имам прилики да го поправам тоа, барем до некаде.
Извинете за се што сум ви згрешил, благодарност до сите кои ми помогнале на било кој начин.

Фала ви дечки и девојки што го правите овој форум НАЈДОБРИОТ во нашиот интернет простор.

Драга,
среќен нека му е празникот на градов наш напатен.....и следното ослободување од сељаци и планинци да дојде што поскоро!

Кајги ма знаеш што?
Преубав сон сум сонувала ммм :cool:, сакав да не се разбудам, сонот да траеше подолго беше преубав :pipi:
Кога се разбудив сфатив дека било само сон но од каде да знам може ќе ми се оствари лалала :) како велат се се случува со причина па може сонот ми најавува нешто :)

Толку многу сум лут рептилскиот ми вибрирра од устата оган ми излегува, заминав пешки до Лукоил...

Кајги,
Си го добив првиот бан од тема и тоа на оваа тема, поради цитирање. :P Знам дека некогаш претерувам со шегите, ама не можам да издржам. Многу смешно ми падна тоа се домашното свинско и за да се пошегувам пак би ги сносил последиците. :D

Стеј кул.

S' kim si takav si

BY8lRi_CUAAuErh.jpg:large

Мислев дека bucio и кога е лут ќе стави барем 5x:pos:...My life is a lie. :(

Врага............

И нели,како што е редот не е доволна една пиздарија,мора да се влезе во серија,секогаш.
Сега не само што не можам да си најдам усб полнач ко што треба туку и ме дупат со полначи од 5-ти век,и усб кабли ко јаже за да се обесиш и цд за инсталирање и дунда за бричење и трева за косење ! Пичку материну,сега црвен тепих треба да постилам кога ќе сакам да си го наполнам телефонот ебате. Таа па од ВИП уште ми вика нема да најдеш нигде нема таков полнач.....што мајка ти ? Ама дечк....реков што мајка ти ма !?!? :mad:

ццццц ебано неверојатно еј,а и јас кој коњ сум,полнач да си изгубиш полнач еј,полнач :facepalm:
Ќе се самоказнам у целибат ќе отидам сега,40 дена и 40 ноќи гомна да јаде. И кога сме кај гомната,тврдата столица не помага во расположениево,кај е Ванчо Петрушевски еќимот и неговото рицино кога ти треба.....

а а а,ќе заборавев и онака ко капак на се,сретнуваш другар од детство на враќање и ти вика кај си брат се изгуби. Ја се изгубив ? Ја ? Да не се изгуби ти БРАТ откако си фати женска ? м ? Мислам ок е разбирам јас љубовна идила к се тресе ова она,ама после кога ќе те распарчи на 6546 дела ја не ти ги собирам парчињата како "најбоље другар" нешто што оооодамна не сме ама ај останало од порано.

И така денов fucking splendid до сега,не излегувам до после надвор зошто денеска е можно и метеорска прашина да ме здрви и да си останам на место. Пуштам Breaking Bad и се гасам од програма. Ацид ако мисли дека постов е несоодветен тотално го разбирам и нека брише слободно.

Е така врага биди ми поздравена еве ти една песничка чисто онака,премиерна е победи вчера на Скопски фестивал и не е плагијат воопшто само и вадат муабети без везе

Форумов без сељакот не е форум. Сељак ако читаш, регистрирај се и пиши!!!!!
--- надополнето: 13 ноември 2013 во 17:00 ---
И не се филмај многу

Драга Кајгана,на :)
Речиси цел ден дрва па ајде цепи, сечи, носи пусти прај во шупа, шупа бе од кј идат тој збор? О кј го најџвет бе ? Е ај ти сеа види фати префати фрли/нефрлај ова требит и ова требит ова ќе го гориме ова не го гориме, истај надвор врати н'тре ам кде море кде, ама шо да ти расправам а драга? Битно нешто да се работит на стариве по газот да им ојме, макар и бајрам да си прајме со умот.

Драга, од коа излезе ФМ 14 само со неа се занимавам а немам изгледано ниту еден филм незнам од кога.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom