Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајг, шо да ти кажам, деновиве не можеле да бидат поубави :) Одамна не било вака, толку одамна што не можам да се сетам. Вчера, посебно сношти :) денес цел ден, на луѓево не им е јасно шо ми се дешава... А да ти кажам право, и мене не ми е :D Ама убаво е, што е битно другото.
Успат најдов некој што уствари ефтино направил ласерска харфа (well, next TO DO project :D ) онака дури иам луфта.
I don't know what's going on, but it happens for a reason (y)

Драга,

Порано мислев дека можеби јас го скршив. Јас го уништив.
Наместо да ги фрлам парчињата после трескањето од земја, пробав да ги лепам, веројатно плачејќи цело време додека го правев тоа, зошто знаев дека е уништено. Ај што не успеав да го залепам, туку и се исеков. Болеше, а јас болка не сакам, иако добро ја поднесувам кога морам.
Ја исчистив крвта, дури и раните ми поминаа досега.
Но, раните оставаат лузна. Знам дека ја имам, ко што ја имам и оваа на усна. Едната од двете е само видлива. Пред некое време ми рекоа дека секоја исекотина остава лузна, и тоа место нема никогаш да биде исто ко порано.
Но, не го скршив јас. Бар не само јас, имав голема помош во кршењето и уништувањето.

Знаеш што е убавото? :)
Што лузнава е од оние добрите. Оние кога ќе ги погледнеш и ќе се насмееш, ќе си кажеш мило ми е што ја имам, без неа не ќе бев ова денес, не би ја менувала за ништо.
Спомен на нешто среќно, невино, чисто. Среќна лузна. Кој оксиморон. :)

Знаеш што е лошото?
Што сега знам како се создава лузна. Веројатно ќе скршам уште нешто, ќе се исечам, ќе боли пак, а јас болка не сакам, иако добро ја поднесувам кога морам.
Мислиш ли дека е подобро да ги фрлам работите пред да се скршат? Да се спасам од нова лузна? Или, уште подобро е воопшто да не си играм со нешто кршливо?
Познавајќи се, добро поднесувам болка. А тие убавите работи, кои веројатно накрај ќе ја предизвикаат неа, не би ги менувала за ништо.
Сите сме вака самодеструктивни или само јас?

Денес е нов ден. Лоши беа претходниве, врнежливи, облачни. Утре кога ќе станам ќе има сонце, и тоа не само надвор, се надевам.
Добра ти ноќ, Кајги. :)

D bitch

tumblr_mgxn3b5JRH1s1x644o1_250.gif

fuck_330f81_3049165.gif

draga...
koe grdno cuvstvo e koga ke vidis deka skoro pa si se uspala :cenzura: srcevo nemozam da si go smiram sega :confused:
Od vecer strogo legnuvanje rano u krevet....:mad:

Кајганче!
Пукам од среќа! :X3:
Конечно е во мои раце, не можам да му се изнагледам :love:. Идам узото да го отворам и да му се заблагодарам на тато :giggle:.

Драга Кајгана...

... денеска внесов куче на филозофски факултет. Не мое! Доволно беше двеминутно галење уште пред портите за оно да почне да ме следи се до влезот на факултетот кај што мислев дека ќе застане пошто ќе се уплаши од луѓето. It didn't. Си влезе одма по мене. Едно сфатив... зрачам со харизма. Е сеа луѓето во факултетот што требало да го бркаат ваљда не мислат така.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom