Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Зошто им помагаш? Со вакви релативизирања секогаш се обидуваат да се извадат од гомната. Секоја втора им е гратис.

Па убаво вика човекот, ГОЛЕМИТЕ ТИМОВИ добиваат помош. Ако Интер и Милан не добиваат помош значи не се големи во очите на судиите.

Кога ќе имаме 31 титула и нас ќе не честат.

Кој добивал Милан ? Минатата сезона да,ама за оваа треба срам да ви биде вакво нешто да пишете,најозбилно.

Па лани добивте помош што ве однесе во ЛШ годинава. Малку ли е тоа?

А сеа Барса ги тепа со судии. :icon_lol: Karma is a bitch :D

Абе, види...не ми беше тоа муабетот :)

Многу е некоректно да кажеш, да лани нас ни помогнаа ама на тоа ќе замижиме, во ред е, признавам а сега ќе плукаме по судиите зошто им помагаат на фаворитите...а не нас :D

Абе Џони, а неможе некако по судиска линија да им каеш на колегиве од Италија и за нас да има по некој поклон?

Добиваа бе братче, добиваа додека освојуваа 5 титули по ред, само Јуве беше далеку па јас не се замарав со Интер. Нели ја приметуваш сличноста со овие 2-3 сезони? Само улогите на тимовите се сменети.

Не бе не добивале Интер судиска помош,што ти е.Они се најчистиот клуб во калчово.
Од 2007 до 2011 исто само Јуве добивале судиска помош,али немале тим да го искористат тоа.
А Интер не добивале никогаш частенки од судии во тој период,они тогаш си имаа најсилен состав и поштено си ги добиваа натпреварите.
Само за среќа има и други кои прателе Серија А во тој период,па се сеќаваат на доста судиски одлуки во корист на Интер

Хммм, нешто ми фали на темава...

06-07-juve-serie-b-champions.jpg

Местачи едни. Рома се појави како посериозен конкурент, и одма ајде... за да не ви ја земат титулата.

Хммм, нешто ми фали на темава...

06-07-juve-serie-b-champions.jpg

Местачи едни. Рома се појави како посериозен конкурент, и одма ајде... за да не ви ја земат титулата.

кажи му на ацид да ја отвори серија б и таму коментирај не тука.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom