Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па не е исто, оваа барем ја имало на ТВ. А не со некој рандом србин
За жените не е ок, за мажите може?
Која е разликата? На оваа ѝ е позлатена затоа што е на тв? Има плава крв? Што?
Разликата е тоа што ја знаеш од некаде, си ја видел претходно за разлика од србин што првпат го гледаш на шанк.
Споредувате глупости. Цитирате мислење од темата Со кој од познатите фаци би сакале да имате секс. Мислам... hello
Дали сите членови што пишале на таа тема се будали што си ги кажуваат желбите?
Нема врска што е српкиња, мешаш баби и жаби, ја мешаш таа тема со оваа, нема никаква допирна точка. На тебе ти е доста ваљда
Дали сите членови што пишале на таа тема се будали што си ги кажуваат желбите?
Нема врска што е српкиња, мешаш баби и жаби, ја мешаш таа тема со оваа, нема никаква допирна точка. На тебе ти е доста ваљда
Сусаро,не е се пазар и бизнис(од моја перспектива).
Главниот причинител за привлечноста кај странците/странкињите е фантазијата.Се е во мозочните ќелии.
Се почнува со совршениот портрет наречен “странец“ кој во човековата перцепција е посовршено дело дури и од Да Винчиевата Мона Лиза.
Тој портрет се гради низ секојдневието(преку музичката/филмската индустрија/сториите од прва рака и.т.н).
Се почнува со фантастичната пиктуризација и представа за таквата сорта.
Домашниот производ е веќе вкусена работа и не изгледа баш вкусно(онака како што го замислиле),затоа нивните надежи за “перфекција“ се сведени на замислата за сортата надвор од своите државни граници(која подоцна се испоставува дека исто така не се онаа совршеност која ја барале кај нив).
При средба со нив,сцената е веќе подготвена(емоциите/психолошкиот пристап),малку алкохол(само да се ослободи оној “стоп“ во нивните глави) и филмот може да почне.
Човекот е роб на неговите фантазии(кој често пати завршуваат подоцна како опсесија),кои за негова штета не постојат во реалноста.
Перфектниот акт постои само во мозокот.
Сценава делумно ја доловува поентата.
Алах да му придодае речитост и офца за курбан бајрам, сега стана неоплатонистички елоквентен торбеш. Памти ми го постов, овој ќе биде првиот претседател на Торбешката академија "св Муки Педобеар". Ако овде читаат торбешки цурици, овој предизвикува влажни мантили.@NinaMiranda
За жените не е ок, за мажите може?
Алах да му придодае речитост и офца за курбан бајрам, сега стана неоплатонистички елоквентен торбеш. Памти ми го постов, овој ќе биде првиот претседател на Торбешката академија "св Муки Педобеар". Ако овде читаат торбешки цурици, овој предизвикува влажни мантили.
Незнам девојче нисам ја одавде. Јас сум атеоанархобудист, не признавам раси, нации , полови и години (педофили like this ). Тоа "српска водителка" го дадов само за ориентација да знаете од каде потекнува славната личност со која сакам секс да имам.Така што не е до нацијата, бидејќи јас како новопечен атеобудист не ја признавам .
![]()
Знамо ми да ниси ти одавде. И ти то знаш врло добро...![]()
Ne velam deka glumis bilo sto
Samo nikad ne reci nikad,moze tuka da bides i rasist i svetec i ikona se dur ne smenis sredina...e koga ke se najdes vo takva sredina kade 50% se crnci togas mozes mnogu lesno da padnes na testot.
Pak vikam,,,ne mora da vazi za tebe ova,nego samo naglasiv deka barem 80% od nasive devojki koi rabotele vo takvi sredini imale aferi so crnci.
Прво, ако видиш сама жена на плажа со дете, не значи дека е без маж.
Второ, се ти носи животот. Ако ти донесе дете, а притоа таткото го снема (болест, развод, смрт), не е крај на светот. Жената си знае најдобро како и е нејзе, не треба останатите од страна да и го берат гајлето. Ама ние нема да сме ние, ако не се исмеваме, озборуваме, покажуваме со прст...
И не претпоставувај дека црнците пумпат македонки и после ги оставаат сами. That's racist!